Stoelmassage voor bedrijven

Gun uw medewerkers een heerlijk moment van ontspanning en de mogelijk om tot nieuwe inzichten te komen

Graag kom ik een dagdeel of een dag naar uw bedrijf om uw medewerkers een ontspannende stoelmassage te geven eventueel met extra tijd voor mindfulness.

Ik neem een speciale stoel mee en gebruik geen olie waardoor kleding en/of haren niet vet worden.

De stoelmassage is een combinatie van shiatsu en lomi lomi massage en is gericht op de drukpunten en werkt stress-verlagend en dus rustgevend. Dit nog extra omdat ik ook magnetiseer, en blokkades opgeheven kunnen worden in het lichaam.

Mindfulness is een mooie ingang tot gesprek/inzicht en geeft bewustwording in je dagelijkse patronen. Alert en een heldere geest is belangrijk voor iedere medewerker. Gun uw mensen een rustmomentje welke positief doorwerkt in hun werk..

Inhoud : stoelmassage met mindfulness
Tijd per medewerker : 30 tot 45 minuten

Voordelen : meer ontspanning, meer focus, verandering in denken, verbeterde concentratie, beter geheugen, betere nachtrust, meer creativiteit, minder stress en positiever in het leven staan. Maar er zijn ook fysieke voordelen zoals een positief effect op bloeddruk, hartslag en op de cortisolspiegel.

De reacties zijn zeer positief! Er wordt gehuild, geventileerd en iedereen gaat met een glimlach de deur uit!

‘Niets als positieve geluiden gehoord van de medewerkers! Iedereen was blij’

Vraag naar de tarieven op qualityliving@home.nl

Inmiddels verzorg ik voor meerdere medewerkers de training lichter leven. Het is een goede investering voor uw bedrijf. Kijk bij het kopje ‘lichter leven programma individueel’.

Wanneer uw medewerker goed in zijn vel zit, helder en alert is dan zal hij zich meer inzetten en beter kunnen presteren.