Training Mindfulness training

De mindfulness training is een praktische individuele training met een eigen sausje erover heen maar wel bedoelt om meer rust in jezelf te vinden waardoor je anders naar de hectiek van de dag gaat kijken en er beter mee om kunt gaan. Het is leren loslaten, bij jezelf blijven en toch in verbinding met de ander.

Het is een training voor het leven!

Dit is wat cursisten zeggen :

(man en vrouw doen samen mindfulness) ‘Wat was het gisteren weer een bijzonder samen zijn. De tijd vliegt voorbij wanneer wij bij jou zijn en gaat onvoorstelbaar vlug. Het zijn kostbare uren en wat ben jij een kundige, lieve vrouw’

(rabobank medewerker kreeg de training vergoed door haar werkgever) ‘Alles gaat goed, ook thuis, ik zit lekker in mijn vel en het loopt allemaal prima. Moet ook vaak denken aan de gesprekken en oefeningen met jou waar ik nog steeds veel voordeel uithaal’

‘Ik voelde me na de mindfulnesstraining van vorige week zoveel “lichter” en meer opgewekt’

‘Mindfulness heeft me zoveel rust gebracht, ik pieker veel minder’

‘Ik zie het glas voortaan weer halfvol ipv half leeg’

‘Ik kan zoveel beter loslaten”

Een goede ontspanning is broodnodig voor ons en daar staan we vaak te weinig bij stil. Lekker het bos in, de rust om even lekker te lezen of puzzelen is ook heerlijk maar aan de laptop, netflixen is niet de ontspanning die ons lijf en hoofd nodig heeft.

Meer mindful zijn geeft :

• minder stress (helpt bij burn-out, vermoeidheid, depressie, pijn en angsten)
• minder piekeren
• lekkerder in je vel
• loslaten wat je beperkt en open staan voor wat je versterkt

Mindfulness is eigenlijk voor iedereen; het verrijkt je leven en versterkt je persoonlijke ontwikkeling.

Ik bied mindfulness a la quality living aan in 4 bijeenkomsten. Je krijgt oefenmateriaal mee en genoeg bewustwordingsmateriaal.

Nog even op een rij wat mindfulness brengt :

Meer bewustwording wat je lichaam nodig heeft, leren luisteren naar de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je nog meer op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt.

Meer energie. We beseffen ons vaak niet dat we veel energie verliezen aan gedachten over het verleden en zaken die in de toekomst nog gaan plaatsvinden. Daarnaast leer ik je over energetische verbindingen en waarom je moe kunt worden van belastende verbindingen.

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Meer rust en stilte in jezelf. Heb jij ook het gevoel dat alles zo veel is, dat je nooit klaar bij bent met je werk, dat je ondankt ontspanning (bank hangen met film of serie) niet echt bijtankt en dat je `s morgens als opstaat niet echt fit bent, kies dan voor mindfulness en dus voor jezelf.

Er wordt veel geoefend en daarnaast leer je veel over je gedragspatronen, gedachten en gevoelens wat een grotere belemmering is dan je denkt.

Duur : 4 afspraken van 60 min
Inclusief : opdrachten / boekwerk
Prijs : in 1x €199,- of 4×63,-

U ontvangt losse facturen, ook al betaalt u in 1x die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. De meeste mensen krijgen € 45,- per keer terug.

Plaats : in mijn praktijk

Wil je graag met je zus, vriendin, moeder of man komen, dat kan. Ik maak dan voor ieder een aangepaste prijs.