Training Individuele training

We maken een levensreis naar meer kwaliteit in jouw leven!

Een investering voor het leven

Quality Living programma is een uitgebreid programma waarin jij gaat kiezen voor meer kwaliteit in jouw leven. Hoe kun jij meer in balans komen, energiek en toch ontspannen, meer tevreden zijn en het beste en mooiste op je pad aan trekken? Je hoeft niet te wachten tot het geluk aan komt waaien, je kunt kiezen voor geluk.

Het Quality Living programma bevat mindfulness dat elke les terugkomt, omgaan met je gedachten (misschien zelfs piekergedachten), je gevoelens/emoties, je vrijer voelen en minder ballast meedragen. Maar ook inzicht in jouw vaste patronen, in je pijn, je ouderlijk gezin en je weg hierin vinden. Het programma bevat vele ontspanningselementen die je in je eigen leven kunt inzetten.
Het programma bevat ook Psych-K (snel diepliggende overtuigingen omzetten), hypnose (je pijn en angsten omzetten maar je kunt ook terug in de tijd), RET (jij bent jouw gedachten niet), omgaan met stress en zicht op jouw waarden en kwaliteiten, waar ben je goed in en wat geeft je energie. We werken een paar keer met een opstelling en geef je graag een keer een access bars behandeling.
Deze training laat jou in je kracht staan en genieten in het leven.
Wil je het totale programma weten stuur me dan gerust een mail : qualityliving@home.nl.

Wat mijn klanten over mindfulness zeggen : “Mindfulness heeft me zoveel rust gebracht – ik pieker veel minder – ik zie het glas voortaan weer halfvol ipv half leeg – ik kan zoveel beter loslaten”.
Wanneer je mindful bent, leef je meer ontspannen. Kun je sneller je hoofd leegmaken, heb je geleerd om om te gaan met stress en negatieve gedachten en kun je deze stress en gedachten sneller afbouwen en loslaten. Vaardigheden die ieders leven verrijken.

De training is zorgvuldig samengesteld om je meer bewust te maken van de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je waarschijnlijk op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt. Daarnaast verliezen we veel energie door bezig te zijn met zaken uit het verleden en zaken die in de toekomst gaan plaatsvinden. Door oude ballast uit het verleden alsmaar te blijven dragen blijven nieuwe triggers ons prikkelen. Deze training is gericht op loslaten, vrij leven en fluitend in het leven staan.

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Ik ben mindfulnesstrainer geworden in 2017. Mindfulness gebruik ik in mijn dagelijkse leven. De manier van leven sluit zo mooi aan waar ik voor sta en in geloof. Ook in mijn consulten doe ik mindfulness-oefeningen omdat het voor iedereen een aanvulling is om meer in het nu te leven en minder te oordelen.

Wanneer je mindful bent, leef je meer ontspannen. Kun je sneller je hoofd leegmaken, heb je geleerd om om te gaan met stress en negatieve gedachten en kun je deze stress en gedachten sneller afbouwen en loslaten. Vaardigheden die ieders leven verrijken.

OP NAAR EEN NIEUW LEVEN, OP NAAR GELUK EN GENIETEN

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.
Plaats : in mijn praktijk in Loon op zand
Duur : : 6 afspraken van 90 minuten
Prijs : : 6 x 75 euro of in 1x betalen 378,00 (je krijgt aparte facturen voor de zorgverzekering)

………………………………………………………….………………………..

Meegaan met de stroom :
Het is een kunst
Om af en toe even uit de stroom
Van gedachten en impulsen te stappen
Deze stroom kan als een waterval
Door onze geest stromen, overspoelt vaak ons leven
Hij maakt dat we dingen doen die we eigenlijk helemaal niet willen
We kunnen ook af en toe
Uit deze stroom stappen aan de oever ervan gaan zitten
Luisteren en van hem leren

Jon Kabat-Zinn