Praktijk Stoelmassage

Tijdens consulten gebruik ik stoelmassage regelmatig als afsluiting, maar u kunt ook een afspraak maken voor een losse behandeling stoelmassage

Ik gebruik technieken van shiatsu en lomi-lomi massage. Het is een massage met je kleren aan. Het werkt sterk ontspannend en is preventief bij stress.

De shiatsu is meer drukpuntmassage en zeer ontspannend voor nek, schouders en rug. Er wordt gewerkt op energiebanen (meridianen) die door het hele lichaam lopen. Elke energiebaan heeft een bepaalde functie en is verbonden met een intern orgaan en heeft zijn eigen specifieke drukpunten.
Shiatsu helpt de balans in het lichaam te herstellen en versterkt de psychische, emotionele en fysieke weerbaarheid.

Lomi-lomi doordringt diep op de spieren, de bloedsomloop en de mobilisatie van het lichaam. Het is gericht op zachtheid, ontspanning, stress verlagen en je weer compleet voelen. Het herstelt het energieniveau. Daarnaast vermindert het pijnklachten zoals hoofdpijn.

Als losse behandeling :

Duur : 30 minuten

Prijs : € 31,50

In te huren voor uw bedrijf:

Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen.Een stoelmassage is makkelijk en overal inzetbaar.

De massage is met kleding aan op een speciale stoel die ik meeneem.

Duur : 15 – 20 minuten per persoon

Prijs : in overleg