Praktijk Psych-k

PSYCH-K® is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen, stress en blokkades snel en doelgericht om kunt zetten. Je herprogrammeert het onderbewuste d.m.v. balansen.

Een Balans is een eenvoudig proces bedoeld om een verbeterde relatie te creëren tussen beide helften van de hersenschors. Er zijn 2 verschillende balansen die ‘hele-brein-modus’ worden genoemd waardoor het onderbewuste de nieuwe krachtgevende overtuiging opneemt en ongewenste stress en/of innerlijke weerstand uit het systeem haalt. Dankzij de neuroplasticiteit van de hersenen ontstaan er  nieuwe verbindingen.

Wij leven veelal op de automatische piloot, onze overtuigingen zijn zelfs voor 90-95% onbewust. Wie kent het niet dat je je laten leiden door die negatieve innerlijke stem, hoe we ook ons best doen. Met psych-k kun je deze overtuigingen veranderen, waardoor je jouw leven veranderd.

Onze gedachten creëren onze werkelijkheid
– Bruce Lipton

Bruce Lipton heeft met moleculair onderzoek gezorgd voor een grote doorbraak. Hij toont aan dat wij mensen geen slachtoffer zijn van onze genen. Wij kunnen ons welbevinden namelijk beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, ze beïnvloeden de activiteit op genetisch niveau.

Dat wil zeggen dat het van groot belang is om onze gedachten, gevoelens en overtuigingen zo positief mogelijk te maken waarmee we de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven in handen hebben. En psych-k kan daarin ondersteunen.

De meeste methodes richten zich vooral op de bewuste geest en dat is ook goed om inzicht en bewustwording te krijgen maar ik werk vooral met het onderbewuste omdat oude pijn, negatieve gedachten en beperkende overtuigingen je blijven ondermijnen.