Sessie(s) Mindfulness

Mindfulness kun je bij mij als een losse sessie afspreken maar ook in een korte training van 4 afspraken. Ook kun je meerdere losse sessies afspreken die ik dan op jouw persoonlijke situatie zal afstemmen.

Minfulness sessies zijn gericht op :

  • meer innerlijke rust
  • meer bewustwording
  • minder stress
  • minder piekeren
  • lekkerder in je vel
  • loslaten wat je beperkt en openstaan voor wat je versterkt
  • inzetbaar in je dagelijkse leven
  • jezelf zijn
  • simpel en praktisch inzetbaar

Het is een training voor het leven! De training heeft standaard elementen maar ik gebruik veel oefeningen en pas aan daar waar nodig is op ieders behoeften en thema’s die spelen.

Dit is wat cursisten zeggen :

*(man en vrouw doen samen mindfulness) ‘Wat was het gisteren weer een bijzonder samen zijn. De tijd vliegt voorbij wanneer wij bij jou zijn en gaat onvoorstelbaar vlug. Het zijn kostbare uren en wat ben jij een kundige, lieve vrouw.’ * (rabobank medewerker kreeg de training vergoed door haar werkgever) ‘Alles gaat goed, ook thuis, ik zit lekker in mijn vel en het loopt allemaal prima. Moet ook vaak denken aan de gesprekken en oefeningen met jou waar ik nog steeds veel voordeel uithaal’ * ‘Ik voelde me na de mindfulnesstraining van vorige week zoveel “lichter” en meer opgewekt’ * ‘Mindfulness heeft me zoveel rust gebracht, ik pieker veel minder’ * ‘Ik zie het glas voortaan weer halfvol ipv half leeg’ * ‘Ik kan zoveel beter loslaten”

Mindfulness is eigenlijk voor iedereen; het verrijkt je leven en versterkt je persoonlijke ontwikkeling.

Losse mindful sessie : 45 min
Inclusief : opdrachten & oefeningen
Prijs : € 54,-

Korte training : 4 afspraken van 45 min
Inclusief : opdrachten / boekwerk
Prijs : in 1x 200,-  of 4x 54,- (216,-)

U ontvangt losse facturen, ook al betaalt u in 1x, die u kunt indienen bij uw zorgverzekering. De meeste mensen krijgen € 45,- per keer terug.

Nog even op een rij wat mindfulness brengt :

Meer bewustwording wat je lichaam nodig heeft, leren luisteren naar de signalen die je lichaam en gevoel afgeven. We doen veel zonder erbij na te denken en als je het druk hebt handel je nog meer op de automatische piloot. Dit maakt dat er veel mooie momenten aan je voorbij schieten, zonder dat je ze bewust opmerkt.

Meer energie. We beseffen ons vaak niet dat we veel energie verliezen aan gedachten over het verleden en zaken die in de toekomst nog gaan plaatsvinden. Daarnaast leer ik je over energetische verbindingen en waarom je moe kunt worden van belastende verbindingen.

Bij jezelf terugkomen, jezelf weer voelen en dichtbij je intuïtie blijven is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Meer rust en stilte in jezelf. Heb jij ook het gevoel dat alles zo veel is, dat je nooit klaar bij bent met je werk, dat je ondanks ontspanning (bank hangen met film of serie) niet echt bijtankt en dat je `s morgens als opstaat niet echt fit bent, kies dan voor mindfulness en dus voor jezelf.

Plaats : in mijn praktijk

Wil je graag met je zus, vriendin, moeder of partner komen, dat kan. Ik maak dan voor ieder een aangepaste prijs.