Product Wat is straling

 

Wat is Straling?
Elektromagnetische straling is energie die apparaten met een in of externe stroombron afgeeft aan de directe omgeving. Vaak is het verspreiden van straling onderdeel van de werking, zoals bij mobiele telefoons of zendmasten. Ook regelmatig is het een onbedoelde bijwerking van een apparaat of installatie zoals een lamp of verlengsnoer of een hoogspanningsmast. Verschillende bronnen van straling geven verschillende soorten elektromagnetische straling af.

 


Welke apparaten geven straling af?

Alle apparaten die een batterij hebben of op het stroomnet zijn aangesloten, zijn verspreiders van elektromagnetische velden. Voorbeelden zijn mobiele telefoons, laptopcomputers, internet modems, zendmasten voor mobiele telefonie (UMTS of GSM), radio wekkers, hoogspanningsmasten enz.

 


Hoe erg is straling?

Uit honderden medische en wetenschappelijke onderzoeken en experimenten blijkt dat het lichaam biologisch wordt beïnvloed door elektromagnetische straling. Er zijn bijvoorbeeld veranderingen geconstateerd in het DNA (breuken), in bloedcellen (vorm en bewegelijkheid), cellen (doorlaatbaarheid celmembraan), hersenen (verandering hersengolven, hormonen (verhoging cortisolwaarden ookwel stresshormoon genaamd).
De wetenschappelijke en beleidsmatige discussies gaan over de vraag hoe schadelijk die veranderingen zijn. Het lichaam herstelt doorgaans de biologische veranderingen zelf, als de blootstelling is gestopt. En daar zit nu juist het probleem. De enorme explosie van straling producerende apparatuur, biedt het lichaam nauwelijks meer tijd om de natuurlijke biologische situatie te herstellen. En ook heeft de moderne mens er op steeds jongere leeftijd mee te maken!
Artsen en therapeuten krijgen in toenemende mate te maken met een groep mensen die gevoelig zijn voor vormen van straling. Zij krijgen gezondheidsklachten in nabijheid van stralingsbronnen. Dit wordt Electro Sensitiviteit genoemd. Sommige mensen ontwikkelen een allergie tegen straling. Dat wordt Elektro Hyper sensitiviteit of EHS genoemd (http://www.stichtingehs.nl/). In Zweden is EHS is een geaccepteerde reden voor arbeidsongeschiktheid.
De wetenschap begrijpt nog erg weinig van de achtergronden van het ontstaan en de precieze werking van gevoeligheid voor straling, temeer daar niet alle mensen op dezelfde wijze reageren op bronnen van straling. Naar schatting is ca 1-3% van de mensen hypergevoelig en 25% in zo gevoelig dat er na enige tijd klachten op treden.

In april 2009 heeft het Europese Parlement met overweldigende meerderheid een resolutie aangenomen, die de Euro commissarissen en nationale regeringen oproept om te komen tot preventief beleid en het doen van meer onderzoek. In Frankrijk zijn om gezondheidsredenen mobiele telefoons en wifi netwerken verboden op scholen.

 


Wat zegt de Nederlandse overheid over straling?

In Nederland is het beleid gericht op het handhaven van de volgens vele artsen en wetenschappers veel te ruime normen voor de sterkte van zendinstallaties. Nederland volgt hierin de officiële aanbevelingen van de Wereld Gezondheidsraad (WHO). Andere landen hebben blootstellingsnormen gesteld die veel strenger zijn. Nederland zal haar beleid pas aanpassen als de wetenschappelijke discussies over de gezondheidsrisico’s volledig zijn uitgewoed. In landen als Frankrijk, Oostenrijk, België, Israël, Australië, worden momenteel al preventieve maatregelen genomen.

 


Hoe kan ik mij beschermen?

Je kunt je beschermen tegen straling door stralingsbronnen weg te nemen (vermijden) of door het toepassen van producten die de (biologische) effecten van straling wegnemen (harmoniseren). Zie pagina cleaners voor producten die ondersteuning bieden bij straling.
Vermijden kan men doen door o.a. apparaten met straling te verwijderen, meer stralingsarme apparaten kiezen en of speciale afschermingsproducten te laten plaatsen.

 


Consult aan huis

Het is voor iedereen interessant om zijn huis gezonder te maken en te laten controleren op omgevingsstraling. U zult versteld staan van de vele soorten velden die een invloed op u kunnen hebben in uw woning.

Onderdeel meting
Met de wichelroede en/of technische apparatuur onderzoeken mijn collega’s alle plekken waar u zit/slaapt en dus verblijft op verschillende prikkels/straling (laag- en hoogfrequent).

Ze meten natuurlijke straling (geopatische straling; wateraders, aardnetten en breuken) en op onnatuurlijke straling van o.a. computers, hifi, tv, meterkast, elektrisch verstelbare bedden, wekkerradio, maar ook de GSM- en UMTS-straling, dect telefoon, draadloze netwerken e.d. (dit is laag- en hoogfrequente straling).

Een volledige meting duurt 1,5 tot 2 uur.

Ik werk hierien samen met anderen, waar ik het straling meten van geleerd heb. Bent u geinteresseerd in een meting, vraag gerust aanvullende informatie bij mij op.

 

 


CLEANERS EN ANDERE ONDERSTEUNENDE PRODUCTEN BIJ STRALINGElektrostress cleaner

Zelf werk ik al jaren met een goed ontstoringsapparaatje: de elektrostress-cleaner.

Dit is een piramide die straling van wateraders/aardstralen en elektrische apparaten neutraliseert. Het apparaatje beschermt ons tegen schadelijke gevolgen van straling.

Er zijn twee soorten, beide in de vorm van een piramide:

Elektrostress cleaner lf te gebruiken tegen schadelijke invloeden van wateraders, aardstralen en aardbreuken en tegen laagfrequente straling zoals alle elektrische apparaten (op je slaapkamer wekkerradio, verstelbaar bed, lamp ed) en elektrische wisselvelden afkomstig van hoogspanningsmasten, kabels, trafohuisjes, computers, meterkasten, hifi-installaties ed.

 

De prijs bedraagt € 75,- per stukAnti-stralingssticker: de penta power phone tag

Neutraliseer negatieve effecten met de Penta Power Phone Tag.

De Penta Power Phone Tag neutraliseert de schadelijke straling van uw gsm en de negatieve energetische lading van elektrosmog. Is ook te gebruiken op uw decttelefoon, modem, laptop, tablet, GPS of magnetron (bij alle apparaten met hoogfrequente straling).

 

De prijs bedraagt € 17,90 per stuk
2 stuks € 31,90 (Per verpakking 2 stuks, dat is € 15,95 per stuk)
5 stuks € 69,90 (Per verpakking 5 stuks, dat is € 13,98 per stuk)Verschillende stenen ondersteunen bij straling

Zwarte toermalijn ruw

 

De prijs bedraagt : €3,00 per stuk
Zwarte toermalijn glad klein : € 1,50 per stukWichelroedes (om wateraders/energielijnen te meten)

Meetinstrumenten om wateraders en energielijnen te meten. Mooie gelagerde wichelroedes voor professioneel gebruik. Door deze wichelroedes heb je zelf minder last van de straling.

 

De prijs bedraag € 35 per stukDe atmann Buddhi concentration producten

Hele bijzondere producten, met sterke helende krachten waarin een sterke lichtkracht is vertegenwoordigd en geconcentreerd, speciaal voor deze tijd. Heel prettig voor gevoelige hoogsensitieve mensen!

 

Ze hebben een beschermende en helende functie en neutraliseren overmatige negatieve stralingen en energieën. Het zijn krachtig hulpmiddelen om lagere energieën los te laten en deze door een sterke aarding te laten afvoeren en ons tegelijkertijd te verbinden met het hogere, de lichtkracht.

Bol 4 cm € 33 per stuk
Bol 6 cm € 49 per stuk
Bol 8 cm € 77 per stuk
ook verkrijgbaar in 10 cm, 12 cm en 15 cm

Piramide 10 cm € 125 per stuk
ook verkrijgbaar in 14 cm

Krachtsteen € 25

Hanger klein en groot € 25