Praktijk Access bars / magnetiseren

Access Consciousness® behandeling bied ik als los consult aan maar zet ik ook vaak in combinatie met gesprek of andere werkwijzes. Het is een methode die snel rust, ruimte en ontspanning in het hoofd geeft. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. In combinatie met het magnetiseren (en soms andere behandelingsvormen) werkt het ontzettend sterk en helend.

Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van al je gedachten en overtuigingen als patroon opgeslagen.
Door deze punten met aanraking te activeren, kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaat een Bars-sessie in zijn werk?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je gekleed en ontspannen op je rug op een massagetafel ligt.

Een sessie duurt 30 minuten tot maximaal 45 minuten.
De 32 punten op het hoofd worden licht aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Daardoor worden overtollige gedachten, overtuigingen en oordelen opgeruimd.
Je kunt het vergelijken met defragmentatie van de harde schijf van je computer: het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem traag en overladen maken.

De access bars is voor mij veel meer dan een techniek. Met deze behandeling kan ik nog beter op het lichaam afstemmen en blokkades opsporen. Incombinatie met het magnetiseren werkt deze behandeling zo sterk. Regelmatig krijg ik woorden door die zo doeltreffend werken en precies nodig zijn voor de client. Ook komt het regelmatig voor dat ik andere technieken inzet tijdens deze behandeling om ballast nog meer los te laten zodat de energie nog beter stroomt en klachten-pijn opgelost worden.

Cliënten melden de volgende ervaringen :
– meer rust en ontspanning
– beter slapen
– een “leeg hoofd”
– geduldiger
– afname van hoofdpijn
– betere concentratie
– daadkrachtiger
– meer inzicht in patronen

Meestal hoor ik dat mensen zich lichter voelen, het gevoel hebben minder ballast mee te dragen. Soms kunnen mensen dan eindelijk een stap zetten, die ze eerder niet durfde te nemen.
Op internet kun je veel informatie vinden over de effecten van een Bars-sessie en over de ervaringen van mensen wereldwijd.

Access Bars® bij kinderen
Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen.

Magnetiseren:
Ik ben altijd al heel gevoelig geweest, zeker voor stemmingen. Maar vooral in mijn puberteit kreeg ik vaak lichamelijke klachten of voelde ik me niet goed als ik bij bepaalde mensen in de buurt kwam of bij drukte. Ik herkende niet dat het pijn of emoties van anderen waren en ik ging vaak aan mezelf twijfelen en voelde me onzeker hierdoor.
Tijdens mijn zwangerschap voelde ik niets van anderen, en toen kwam pas de bewustwording… wat ik voelde was niet van mezelf. De jaren erna heb ik cursussen en opleidingen gevolgd en heb ik veel gelezen over ‘gevoeligheid’. Ik wist wat mensen voelden en kon ook exact zeggen waar ze last van hadden maar ik wilde die emoties en pijn niet overnemen. Gelukkig heb ik goed leren afsluiten en kan ik veel beter onderscheid maken tussen dat van mezelf en anderen, en dat draag ik over in de praktijk.
Daarnaast gingen mijn handen vaak stromen en dat kan ik nu ook inzetten en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik kan snel blokkades opsporen en kan die ook afvoeren. Ik heb een prachtige techniek geleerd om snel onderliggende emoties weg te nemen (te healen), een techniek waarbij jouw onderbewuste ‘spreekt’ en zo voor mensen ook duidelijk en aannemelijk wordt.

Wat is magnetiseren?
Met magnetiseren breng je energie in balans waardoor je snel weer goed in je energie/vel komt. Ik werk veelal intuïtief en voel de blokkades maar zet je benen en armen ‘weer open’ zodat energie weer door kan stromen waardoor klachten en pijn weggaan. Als je aarding weer hersteld is, kun je makkelijker loslaten, ook na de behandeling. Er komt weer ruimte en de meeste mensen geven aan dat ze lichter en minder vol voelen, en zo kan nieuwe energie weer stromen.

Zeker bij :
– Bij vermoeidheid, stress en burn-out
– Bij pijnklachten
– Vasthouden van spanning
– Als alles even te veel is en je hoofd overloopt
– Als je voor je gevoel vastzit en stilstaat

–Vergoeding :
wordt bij een aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Als losse behandeling :

Duur : 30 minuten

Prijs : € 31,50

In te huren voor uw bedrijf:

Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De shiatsu stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) biedt een ontspannende stoelmassage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen.Een stoelmassage is makkelijk en overal inzetbaar.

De massage is met kleding aan op een speciale stoel die ik meeneem.

Duur : 15 – 20 minuten per persoon

Prijs : in overleg