Ervaringen met de cleaner (en stenen)

Spontane reacties van klanten :

 • Hoi Diana Nou zo bijzonder. Ik heb de agaat die ik net gekocht heb en de cleaner die op onze slaapkamer stond bij de jongens op de kamer gezet en ze slapen beter, langer en nu zonder ruzie te maken opgestaan. En dat is al een paar dagen zo. Onze jongste speelt opeens ook veel op zijn kamer! Ik denk inderdaad dat er een waterader loopt…. Daarnaast heb ik je andere advies opgevolgd en mijn tarieven verlaagd, en ineens stromen de aanmeldingen binnen dus ben jou wederom dankbaar! Fijne feestdagen!
 • Beste Diana, na bestelling cleaners buschauffeuse die moe werd in de bus en slecht sliep) De piramides, moet ik die opladen in de zon? Klopt dat? En hoe doe ik dat? Ik slaap nog steeds erg goed. En overdag heb ik de abc-steen, de stickers en de sleutelhanger bij me in de bus. Blijkbaar is die combinatie goed.
 • Diana, superblij dat ik weer kan slapen. Lange tijd zocht ik naar de oorzaak en gebruikte maandenlang slaaptabletten. Via jou kwam ik in contact met iemand die onder mijn huis een netwerk van wateraders ontdekte. De twee LF cleaners, die je mij adviseerde, betekende dat alle aardstraling nu wordt geneutraliseerd. Zo blij met het resultaat. Mijn slaaptabletten heb ik kunnen afbouwen en vorige week zelfs gestopt! Dankjewel,
 • Dank je wel Diana, telefonisch consult en ik voelde energie bij haar dat niet van haar was) voor het pakketje. En de hele fijne steen. Heb hem onder mijn kussen gelegd. 
  Wil hem wel bij me dragen, maar ik ben bang dat ik hem kwijt raak. vind hem zo speciaal. En … mooi … gisteren een gesprek gehad met een vrouw, waar ik als mens echt helemaal niks mee kon. Ik dacht; nee… ik laat me hier niet klein maken en ik ga me niet klein maken… goed he! de gedachten was er, maar ik heb ook meteen de messen geslepen en gehandeld. voel de oude ik weer… die energie die je weg hebt gehaald, zat toch echt behoorlijk in de weg. Dank je wel… heel dankbaar!!!!
 • Dank je wel voor de snelle bezorging en de lieve attenties en de extra informatie erbij! Ik ben reuze blij met de lf piramides.
  Kees had 4 kruisjes verstoring in een groot deel van mijn huis ontdekt, en met de 2 piramides voelt het nu (al) een stuk rustiger en stiller (in energie). Nu al, na 2 dagen en met pas 3 elementjes omhoog.
  Rustiger, zowel in mijn huis als in mijn lijf. Dus ik ben er heel blij mee! Fijne avond!
 • Beste Diana (sleutelhanger en quatro stickers geadviseerd) ik heb een paar maanden geleden op advies van Kees van Spijk bij jou cleaners en penta stickers gekocht en dat werkt als een tierelier! Ik ben er zo blij mee… Maar nu heb ik een vraag voor mijn man die aan zijn rug geopereerd is 30 jaar gelden en 4 schroeven in zijn lijf heeft van 8 cm. Hij heeft nog regelmatig last van onrust en ik ben op zoek naar een oplossing daarvoor.
 • Hee Diana ( bedje verzet en cleaner geplaatst) hier gaat het goed. Onze dochter (week oud) is een rustig en tevreden meisje. En met onze zoon (was de slechte slaper) gaat het ook goed. We kunnen hem sinds deze week in bed leggen en meteen naar beneden gaan, zo fijn. We hopen dat dit zo blijft. Hij wordt ‘s nachts ook niet meer wakker van zijn zusje gelukkig en eerst altijd wel, dus slaapt hij vaster.
 • Diana dank je wel voor jouw tip met de cleaner, mijn moeder heeft geen last meer van de meinere, ze is zo blij, ze was er erg ziek van!!
 • Hallo Diana (cleaners geplaatst) het ontstoren is een hele ervaring, een hele openbaring en geeft heel veel ruimte aan mijn hele lijf. Ik vind het fantastisch dat dit op ons pad is gekomen. Ik hoop dat jij en Paul Stegink nog vele mensen mogen helpen op hun pad naar waar geluk
 • Hallo,het slapen gaat voor mij super, ben zo blij (bericht na 3 weken plaatsen van een cleaner). Al meer dan 10 jaar slaap ik slecht. Wat een genot. Maar bij mijn man, doet het helemaal niks.
 • (Na plaatsen van stickers op de mobiel en wat koper en seleniet onder het kussen (na vorig bericht weer 3 weken verder) Slapen gaat steeds beetje beter bij mijn man 🙂
 • hoi Diana (slecht slapende dochter – cleaner geplaatst en sticker op de babyfoon om straling te verminderen) ik wil je laten weten dat de ontstoorder zijn werk is gaan doen want de middagslaap is (soms een uitzondering) ook echt een stuk beter geworden (vaak zelfs 2 uur of langer). Alleen als ze overprikkeld is slaapt ze overdag moeilijk maar daarin zien we dus wel steeds vaker een verklaring. De nacht verloopt rustiger en ‘s morgens wordt ze tussen 6 en 7 uur wakker. De wifi en babyfoon staan wel nog steeds aan, maar wel met een pentasticker erop en de babyfoon staat nu een stuk verder van haar bedje af, ze lijkt daar geen last (meer) van te hebben. Ik durf nog niet te hopen dat dit aanhoudt (iets te vaak nodeloze hoop gehad) maar ben voor nu heel dankbaar dat er verbetering merkbaar is.
 • Ha Diana, Vandaag de cleaners ontvangen met de post. Ongelofelijk blij en dankbaar ermee! De LFC neergezet en een enorm verschil al snel merkbaar. De opgebouwde spanning van de negatieve energie is bezig omgezet te worden. Ik voel mij nu al echt een heel stuk prettiger. Ook fijn de Golden Tag te hebben ontvangen. Deze voelt ook heel fijn en kan ik meenemen. Je doosje met de kleine gelukcadeautjes zo leuk. Fijn hoor, dat je zo vanuit je HART bijdraagt aan het welzijn en de Vreugde voor anderen. Alle goeds ook voor jou en al degenen om je heen die je lief zijn. Mocht ik advies nodig hebben zal ik je mailen of bellen.
 • Hoi Diana (3 dagen na het plaatsen van een cleaner) ik wilde even doorgeven dat het slapen intussen een stuk beter gaat. Zet ook de wifi ‘s nachts uit en met jouw maansteen onder mijn kussen. Word nog wel een paar keer wakker maar lig niet meer uren wakker. Dus dat is erg positief voor mij.
 • Hoi Diana Wat betreft het slapen… ik heb sinds de penta sticker en de cleaner élke nacht vaster geslapen, en word heel anders wakker. Niet alsof ik onder een trein heb gelegen  😉  En nu we een week verder zijn heb ik zelfs geen donkere plekken meer onder mijn ogen. Groetjes,
 • Hallo Diana (cleaner geplaatst) ik wilde even doorgeven dat het slapen intussen een stuk beter gaat met de wifi uit en de seleniet onder mijn kussen. Word nog wel een paar keer per nacht wakker maar lig niet meer uren wakker. Dus dit is al erg positief voor mij!
 • Hoi Diana (na 2 dagen plaatsen van een cleaner op de slaapkamer) Al 2 dagen zonder rugpijn uit bed!! Wat een kadootje!! Alleen mijn nek en schouders zitten nog vast. Dat zal ik nog de tijd moeten geven… Wilde nog wel zeggen dat het erg fijn voelde om je even te spreken in je winkeltje. Vindt het moeilijk om te omschrijven maar het voelde warm, fijn en open!! Dank je wel daarvoor!
 • (na huismeting en plaatsing 2x cleaner – veel klachten; slecht slapen, onrust, depressieve gevoelens) Hoi Diana, Het gaat hier best goed. Wij slapen sinds een tijdje echt beter. Onze dochter is verhuisd naar de andere betere kamer. Ze zei gisteren dat ze fijn geslapen had. We hebben de pyramide op de kamer van onze jongste gezet. Het gaat met mijn vrouw ook wel wat beter. Ik zal de beide facturen vandaag overmaken. Hartelijke groet
 • (Na aankoop cleaner) Onze zoon slaapt sinds de plaatsing van de cleaner al 3 nachten goed!!! Hoehoeoeoe!! Zoo fijn!
 • Hoi Diana, (Na plaatsen cleaner) Ik heb m nog beneden staan en ik heb t gevoel dat ikzelf over het algemeen wel wat rustiger in mn lijf ben. Onze zoon ook wel volgens mij.
  We hebben zijn kamer geschilderd en zijn bezig met een bed dat tegen de andere muur past ( na mijn advies omdat dit een gezondere plek is voor een kind). Als dat zo ver is zet ik m boven.
  Zal de factuur aan je overmaken.
 • Goedemorgen Diane (consult aan huis), Dank voor je bericht en voor je hulp !! Sinds de cleaner op onze dochter haar kamer staat heeft ze geen enge dromen meer gehad!! Heel blij mee!
 • Hoi Diana (Na consult aan huis) Zelf ben ik rustiger geworden, zeker als ik aan tafel zit….. en onze dochter ook. Zie echt ons meisje weer terug. Kramp in been gaat ook beter…nemen elke avond de cleaner mee naam boven. Ook prettig.
 • Hoi Diana, (deze mevrouw kon niet meer in woonkamer verblijven omdat ze daar heel onrustig werd. Hier bleek een waterader aanwezig en een cleaner geplaatst). Ja alle informatie is gezakt. Ben er nog steeds heel blij mee. Gisteravond weer sinds lange tijd voor in de kamer gezeten. Het is nog niet weg, maar het voelt al wel een heel stuk beter. Nogmaals super bedankt.
 • hallo Diana (Half jaar na plaatsing van de cleaners ging deze klant weer slechter slapen) Het slapen gaat ineens weer een stuk beter, zonder veel veranderd te hebben. Misschien heeft een mens wel van dat soort periodes. Bedankt voor je support. Groetjes
 • Hoi Diana, (Na plaatsen cleaner hf bij de router – stond achter de zitbank) Heb het idee meer vrij te zijn, opener, meer ruimte en minder vol in mijn hoofd. Ook bij onze dochter heb ik het idee dat ze iets beter in slaap komt en de borst beter leeg drinkt. Kreeg het gevoel voor het plaatsen van een hf cleaner boven op een of beide slaapkamers. Wat is denk jjj hierbij? En als onze dochter op haar eigen kamertje slaapt en we hebben de deuren dicht, is het dan verstandig om op haar kamer, net zoals op onze slaapkamer, een lf cleaner te plaatsen? groetjes
 • Beste Diana, We zijn nu een weekje verder en ik moet zeggen dat ik nu al direct het gebruik van de cleaner voel. Slaap al echt beter.
 • Hallo Diana. (Na plaatsing van de cleaner gaan sommige mensen soms ontgiften) Ik had je gisteren gebeld over,dat ik me een beetje duizelig voelde en een branderig gevoel in m’n gezicht. Nu is plotseling m’n man vandaag erg moe en slaapt de hele dag al,ik maak hem af en toe wakker om te laten drinken en slaapt erna weer gelijk. Hij hoest en heeft spierpijn in z’n benen,is dit ook een reactie? Zo ja hoelang kan dit duren? Hij is namelijk nooit ziek ,daarom vind ik dit heel raar. Ik heb de pyramide lager gezet op stand 3,5 is dat goed?
 • Hallo Diana, (na 2 weken na bovenstaand bericht) we voelen ons zoveel beter, heel erg fijn. Ik wil graag nog een cleaner bij. Wanneer kan ik die komen ophalen?
 • Hoi Diana (2 weken na het plaatsen van de cleaner) Faktuur betaald… Maar we hebben het record gehaald 19/7.00 👏👏👏 hij slaapt de nacht weer door
 • Hoi Diana, (n.a.v. een consult aan huis/meting). Bedankt voor je mailtje en het gedicht, mooie tekst! Het gaat verder wel goed. De cleaners staan met de antennes uitgeschoven. Ik reageer er wel op en word er nog wel beetje duizelig van maar niet zo erg als paar weken geleden. Nu staan ze goed en ik laat ze ook zo staan en ga de effecten merken. Het andere advies m.b.t. het volgen van mijn hart en passie en daarmee het bijsturen van mijn leven zodat alles in balans komt is ook aangekomen en daar ga ik op mijn gemakje mee aan de slag. Als ik nog advies of hulp nodig heb dan weet ik je te vinden. Hartelijk dank
 • Hoi Diana, n.a.v. een consult aan huis. Ik wil je even laten weten dat het erg goed gaat met onze jongste zoon. Donderdagmiddag na het plaatsen van de cleaner en zijn middagslaapje had ik direct het idee dat hij tevredener was, langer zonder mopperen alleen kon spelen of rustig kon blijven liggen. Het slapen is ook direct beter gegaan. Hij werd nog maar 1 keer wakker in de nacht, na een fles sliep hij door tot de volgende ochtend. Eerste nacht werd hij om kwart over 4 wakker. Daarna zn bedje maar weer aan de andere kant van de kamer gezet (van de Currylijn af) en daarna niet meer voorgekomen. Nu hebben we zaterdagochtend ook zn tweede tandje ontdekt, en at hij overdag wat minder. dus dat kan wel verklaren dat hij nog wakker werd s nachts. Maar van 6 keer per nacht wakker naar nog maar 1 keer! echt al een hele vooruitgang. En afgelopen nacht voor het eerst echt helemaal doorgeslapen van 20:00 tot 05:30. Mijlpaal… ! 🙂 Ook op het kinderdagverblijf merkte ze wel verschil. Hij was gezellig en wilde er graag bij zijn, als ze met hem gingen wandelen in de wagen dachten ze soms dat hij sliep zo rustig was hij, maar dan zat hij heerlijk te genieten. Niet meer het onrustige, ontroostbare in de middag. Nogmaals bedankt en ik kom zeker nog een keer bij je langs. Een steentje voor mij en onze andere zoon is nog een goede aanvulling voor ons denk ik. En wellicht ook een pyramide voor op onze slaapkamer. Je gaf trouwens aan dat het je niet zou verbazen dat onze oudste heel slim zou zijn. Nu vroeg ik me af: denk je ” gewoon” heel slim. makkelijk lerend en snel verbanden kunnen leggen. Of wel meer dan dat en dat we het echt in de gaten moet houden straks op school? Of is dat lastig te zeggen en moeten we er ook niet teveel mee bezig zijn… heel erg bedankt en groetjes
 • Goedemorgen Diana, (in november cleaners geplaatst) het mocht even duren.. maar onze zoon slaapt sinds 3,5 week weer door en hij zit lekker in zijn vel. Mochten we je nog ergens bij nodig hebben dan weten we je te vinden. Groetjes
 • Dag Diana, (Dit is een mail van een klant een week na plaatsing van de cleaners). Je ziet dat kinderen meestal direct positief reageren op de cleaner en bij volwassenen kan dit zelfs 6 weken duren. De eerste week treedt er soms een ontgifting op omdat prikkels die je lichaam bereiken opgeheven worden en het lichaam deze moet ontdoen. Dan is veel drinken en bv groene groenten eten goed om te ontgiften. O jammer, gelukkig was t een proefexamen. Ik heb de indruk dat het de jongens helpt om beter te slapen, zelf merk ik niet zoveel.( sterker ik voel me eigenlijk slechter) Jij ook een fijn weekend, en ik kom binnenkort nog een keer langs.(op donderdagmiddag) groetjes
 • Hoi Diana De cleaner werkt fantastisch. Zo gauw ik over de drempel stap gaat mijn “stress jas” uit en ben ik heerlijk ontspannen. Het gevolg hiervan is n.m.i. dat ik oude emoties opruim. Jij stond op mijn things to do lijst om je dit te mailen. Daarnaast staat op mijn doelijst om weer een x op donderdagmiddag naar de winkel te komen. Ik kijk op de webside wanner je eventueel met vakantie bent. Groetjes
 • Hey Diana, (Met de bestelling van de cleaners en artikelen heb ik een passende steen als cadeau gegeven): Dank voor je pakketje en je steen!! Was blij verrast en dankbaar 😊 Ik heb hem afgelopen week veel gedragen en deed me goed. Totdat ik voelde dat het even genoeg was. Het gaat de goede kant op met mijn lichaam, veel rust genomen, doet me goed. Ook een groot doek geschilderd voor het eerst op ‘mijn’ manier, wat een heerlijke openbaring! Hartelijke groet
 • Hoi Diana, Afgelopen donderdag ben ik in je winkeltje geweest; ik heb toen twee piramides en wat stickers en stenen bij je meegenomen. We zijn overigens erg blij met alle spullen, ik heb voor het eerst sinds tijden weer goed geslapen en mijn man ook! Ook mijn zoon slaapt goed. Heb alleen nu wel erg veel last van mijn gewrichten, mijn man van zijn rug, zou het kunnen dat dingen eerst verergeren alvorens echt goed te gaan werken? Onze zoon ook weer meer hoofdpijn. Ik kom nog bij je terug voor mijn man, hij wil toch graag een hangertje met roze kwarts. Ik had verwacht dat hij dat niet zou willen dragen; te opzichtig maar hij geeft aan daar niets om te geven en het liever om te dragen dan in zijn broekzak te stoppen.
 • Mijn reactie : soms kan het zo zijn dat je de eerste week na het plaatsen van de cleaners (en/of andere ontstoring) klachten verergering ervaart en/of ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn/misselijkheid/sponzig gevoel in het hoofd. Dit duurt meestal een dag van drie. Je kunt de antenne een paar dagen wat meer induwen en langzaam opbouwen om deze klachten te vermijden. Ook meer water drinken en groene groenten eten helpt hierbij. Het lichaam moet zich namelijk nog ontdoen van de straling/verstoring en zal daarna weer in balans komen.
 • Hey Diana. De cleaners bevallen erg goed, vandaar nog een bestelling. Dan hebben wij er allebei een voor boven en een voor onder. Alvast heel erg bedankt voor het verzenden. Groetjes
 • he Diana, Het gaat stukken beter in ons huis (4 weken na plaatsten cleaners). Echt een stijgende lijn, gevoel van rust. Bedankt. We gaan het verder bewandelen zo. Ik voel zelfs een aantrekkingskracht om er meer over te weten. Fijne middag!
 • Beste mevrouw Kanters, Een paar jaar geleden heb ik een piramide met antenne (zoals ik hem noem) bij u besteld na een meting en die bevalt goed. Ik zou er nog één willen bestellen, want ik heb een dochtertje gekregen ondertussen die ik ook niet wil blootstellen aan de straling. Is de piramide zoals ik hem noem hetzelfde als de Electrostress cleaner LF? Vorige keer is hij opgestuurd en dat is goed gegaan, kan dat nu weer, want het winkeltje is alleen open op donderdagmiddag en dan werk ik.
 • Cleaner neergezet! (hoogfrequente cleaner ivm een mast bij een kind van 2 jaar) En hij slaapt al 2 nachten als een roosje, heeeeel fijn! Thanks lieve diaan,
 • Hoi Diana, Ja klopt idd, wij zijn gestart met 1 cleaner, nadat we zoveel goede resultaten geboekt hadden hebben we besloten er nog 1 bij te kopen. Heel erg bedankt voor alles Diana, ik ben blij dat we contact houden dan heb je toch het idee dat je er niet alleen voor staat!!
 • Hallo Diana, de cleaners zijn binnen en ik denk dat je het geld al op de rekening hebt staan. Bij een aantal mensen staan ze en tot tevredenheid. Er is een meisje van ong 20 die altijd hoofdpijn had en ’s nachts niet goed kon slapen. Gelijk sinds er een piramide op de kamer staat was het over. Raar maar waar!
 • Hi Diane, Dank je wel. De meiden slapen allebei veel dieper en langer na het plaatsen van de cleaner. Het is aangenamer op beide kamertjes en overloop. Kan het zijn dat we samen bij Jules cursus shamanisme hebben gevolgd,paar jaar geleden? Ik keek op je website en dacht je van de foto te herkennen..
 • Beste Diana, Eindelijk een mailtje van mij… Mijn schoonmoeder heeft een aantal weken geleden ons huis gereinigd en op advies van jou 2 cleaners geplaatst.Ik wil je nog steeds bedanken voor je advies. Ik ben erg blij met de cleaners en heb het gevoel een betere balans gevonden te hebben en slaap ook veel beter!!Ik heb nog wel een vraag wat betreft de cleaners, 1 cleaner staat in de woonkamer bij het raam. Mag ik deze ook achter het gordijn plaatsen? Zeg maar tussen het raam en het gordijn in? In onze slaapkamer staat ook een cleaner. Naast onze slaapkamer hebben wij een grote werkkamer, waar ik ook veel tijd door breng. Wat is het bereik van een cleaner? Verder weet ik dat je een sterk invoelende kant hebt. Je hebt mij vorig jaar erg geholpen toen ik met mijn schoonmoeder een keertje langs kwam, ik maakte mij veel zorgen om mijn vader. Na ons gesprek heb ik meer vertrouwen gekregen en het beter kunnen loslaten. Ook daar wil ik je nog heel erg voor bedanken. Ik vond het heel bijzonder dat jij dit er uit haalde zonder dat ik er iets over vertelde!!! Ik stuur je graag onderstaande foto, omdat ik benieuwd ben wat het bij je oproept en of jij me misschien verder kan helpen? Ik hoor graag van je. En kom graag nog een keertje bij je langs! Voor nu alvast een fijn weekend!
 • Hallo Diana. Ik heb je beloofd om te mailen om te laten weten hoe het met me gaat. Het begint nu gelukkig wat rustiger te worden in mijn lijf. Alleen dinsdag met dat onweer was het weer erg vervelend. Voor de bloedneuzen ben ik bij de dokter geweest en ik had aan allebei de kanten een ontsteking in mijn neus. Ik heb daar nu zalf voor gehad en heb het niet meer teruggekregen. Ik trof deze keer een andere dokter in de praktijk en ik heb hem verteld van de straling. Hij zei dat hij wist van het bestaan hier in driessen van de wateraders en was het met me eens dat ik inderdaad last van de HF en LF stralingen moest hebben. Er zijn meer mensen die het hebben zei hij. En dat had ik juist van hem niet verwacht. Maar hij was erg belangstellend en wilde graag dat ik hem op de hoogte hield van alles wat ik verder eraan ging doen. Ik heb nu ook Henriette Kleingeld gebeld voor een afspraak en kan daar 13 juli terecht. Ik ben benieuwd. Kan ik me verder nog wapenen tegen straling met iets als ik ergens anders op bezoek ga of b.v.op vakantie ga?En mogen de cleaners mee in het vliegtuig zonder dat ik daar problemen mee krijg?Weet jij dat? Ik houdt je op de hoogte verder.Bedankt voor het lezen.
 • Beste Diana Kanters, Vorige week heb ik de electrostress cleaner van je ontvangen en ik heb al meteen goede resultaten. Ik had je toen gezegd dat ik last had van de interactieve tv straling. Het voelt nu ook rustiger in huis, maar daarnaast slaap ik veel beter, heb ik geen nachtelijke kuitkrampen meer en minder slijmvorming na het slapen. Nu zag ik op de website dat je inmiddels uitleg geeft over de electrostress cleaner laagfrequente straling (voor aardstralen en apparatuur) en één voor hoogfrequente straling (voor apparatuur). Ik vroeg me af welke cleaner ik nu van je heb gekregen, omdat ik het gevoel heb dat de cleaner die ik heb ook een positieve invloed heeft op de aardstralen in mijn huis. Mensen in mijn omgeving willen dit apparaat namelijk ook bestellen, en vragen nu welke ze moeten nemen?
 • Hoi Diana, Op maandag 6 juni ben je bij me geweest om ons huis door te meten en heb je cleaners geplaatst. Wat was ik blij dat je een afbellende klant had, haha. Je hebt mijn gevoel bevestigd, dat er iets zat waar ik last van had… Inmiddels zijn we 2 maanden verder… Het gaat beter, ons bed staat nog steeds op zolder waar we een stuk beter slapen (en minder naar het toilet hoeven, haha). Aangezien ikzelf 6 jaar op die kruising van 2 wateraders en een benker heb geslapen, ben ik bang dat ik iets meer geduld moet hebben voordat ik me weer helemaal beter voel. In elk geval is er een stijgende lijn te zien en komt mijn gevoel (wat gewoon weg was) weer terug op allerlei manieren. Met de belasting van de stopcontacten moeten we nog aan de slag.
 • Lieve Diana Het is al weer een tijdje terug dat we contact hebben gehad nadat ik de cleaners heb neergezet en de ampul bij me draag. Het is ook best lastig om van dag tot dag te bekijken hoe het met mezelf gaat, al een aantal jaar zat ik niet lekker in mijn vel en dat het binnen een paar weken beterder zou gaan is moeilijk om te voelen. Daarom heb ik een tijdje gewacht om jullie op de hoogte te houden. Zelf heb ik het idee dat het een stuk beter met me gaat, mijn man vindt dat ook want mijn broer zei eigenlijk moet je de cleaners nu even weg halen om te kijken of je verschil merkt maar mijn man schudde zijn hoofd heen en weer zo van nee niet doen hahaha. Wat het precies is weet ik niet geestelijk en lichamelijk lijkt het gewoon niet zo heel zwaar meer en verder ben ik nog bezig om op te knappen van de tijd daarvoor. Trouw nemen mijn man en ik altijd onze Ampul en stenen overal mee naar toe, we gaan niet meer zonder de deur uit. Ook maakt ik reclame voor de cleaners en hoop dat je er reactie op krijgt. Misschien als je wilt mag je wel een paar kaartjes van je sturen, dan kan ik degene die interesse heeft een kaartje van mij mee krijgen.
 • Dag Diana. De telefoons zijn erg welkom. Ik kom donderdagmorgen even bij je langs. De cleaner bevalt zo goed dat wij hem voor geen geld meer kwijt willen. Dus graag op de rekening bijschrijven.
 • Hallo Diana, afgelopen donderdag ben ik bij je geweest voor o.a. een lf cleaner en een aantal stenen. Voor mijn zoontje had je een Kyaniet uitgekozen aan een hangertje. Hij vindt het een fijne steen maar een hangertje is niet Teunproof. Is het mogelijk dat je in een stukje kyaniet een gaatje boort en dat die dan aan een koordje kan? Of heb je een andere oplossing? wat betreft de LF cleaner; de eerste nacht erg onrustig tot ik het naar beneden heb geschoven. De andere nachten doorgeslapen en geen bedplasserij. Erg wennen om ‘s nachts geen kind meer in bed te hebben liggen en zo weinig was te hebben, haha groetjes ps. ben nog steeds jaloers op je winkel……
 • Hoi Diana, Of de cleaners al helpen, durf ik nog niet te zeggen. Volgens Kees zou ik pas wat gaan merken vanaf de derde week en die is net begonnen. Wel valt het me op dat mijn kater Joep veel minder agressief is; hij straalt nu rust uit, komt regelmatig op schoot liggen en kopjes geven. En dat terwijl ik al bijna zover was om een gedragsdeskundige in te schakelen voor zijn vele onverwachte bijten en krabben. Blijkbaar reageert hij sneller op de veranderde straling dan ik. Het enige wat ik aan mezelf merk, is dat ik sinds de cleaners in huis staan, geen nachtmerries meer heb gehad. Heerlijk! Had bijna elke nacht allerlei angstdromen en heb er werkelijk nog niet eentje meer gehad! Of er nog meer veranderingen komen zullen we af moeten wachten; ik hoop van wel…. Dankjewel voor alle moeite die je voor me doet!
 • Hoi Diana, Ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor het goede advies en hulp voor het problematisch slapen van onze zoon. Hij slaapt gelukkig dankzij de kristallen en de cleaner door. Voorheen werd hij 15 tot 20 keer wakker, na 3 maanden, ben je gebroken. Gelukkig sprak iemand mij erop aan en vertelde over Diane Kanters. Ik heb meteen een afspraak gemaakt en gelukkig kon Diana al snel. De eerste 2 weken zagen we weinig verschil, dit had ook te maken met hemzelf, hij was in deze periode ziek. Nadat ik Diana hierover had geïnformeerd kwam ze nog dezelfde avond en plaatste kristallen. Een wonder! Hij sliep de hele nacht door en tot de dag van vandaag slaapt hij geweldig. Natuurlijk als hij ziek is dan is hij soms vaker wakker maar echt dit is voor iedereen een aanrader. Baat het niet dan schaadt het niet! Dank je wel Diana en heel veel succes met je bedrijf.
 • Dag Diana, Vorige week ben je bij ons geweest in Breda. Ik was nogal onder de indruk van je verhaal en de metingen en vervolgens ook erg benieuwd naar het resultaat van de cleaner op onze zoon zijn kamer. Het is eigenlijk nog geen week geleden maar hij slaapt nu al rustiger in (even op de trap blijven zitten en als het huilen begint een paar keer ‘sstt’ fluisteren en hij valt rustig in slaap). Dus dat is een hele (aangename) vooruitgang. Op je factuur stond dat hij waarschijnlijk op den duur ook langer doorslaapt ‘s ochtends en ook dat lijkt te gebeuren; vanochtend was ie om 7.15 uur wakker en dat is voor zijn doen ongewoon laat. Ook ‘s nachts gaat het goed; helaas kan een claener niet voorkomen dat ie z’n tut kwijtraakt 🙂 maar eenmaal de tut weer in de mond en hij slaapt rustig verder. En maar 1x ‘s nachts eruit is sowieso al een hele luxe voor ons. Kortom: tot zover heeft het al veel positiefs opgeleverd.
 • Beste Diana Kanters, Ik ben heel blij met mijn toermalijn kwarts hanger. Ik draag hem elke dag.De cleaner staat ook in mijn woonkamer. Ik slaap met mijn deur open, zodat er een verbinding met de woonkamer is. Het is moeilijk om te zeggen, dat ik de werking van de cleaner merk. Het belangrijkste is, dat het nu goed gaat met mij. Ik laat de cleaner gewoon staan. Mocht ik vragen hebben dan laat ik het weten.
 • Hoi Diana, Hier eindelijk een reactie uit Steenbergen. Sorry hoor,ik was al veel langer van plan om je iets te laten weten, maar het kwam er maar niet van. Je weet vast wel hoe dat werkt denk ik…! Het is hier heel onrustig geweest en nu lijkt het wat rustiger te worden. De oudste slaapt beter. Het is nog niet geweldig, maar het is echt 1000x beter dan dat het was.Ze wordt ‘s ochtends later wakker en ‘s nachts roept ze nog maar 1x. Ik denk ook wel dat dit een gewoonte is geworden. Ik heb nog hoop dat dat vanzelf verdwijnt. Maar…we kunnen ze nu wel goed leggen/ overleggen of zelf normaal lopend naar bed gaan. Ikzelf heb heel veel hoofdpijn gehad en dat heb ik echt nooit. De cleaner nu toch iets minder ver uit gezet en dat lijkt beter. (moet wel vermelden dat we allemaal ziek zijn geweest, waterpokken, ernstige verkoudheid en zelfs holte-ontstekingen). Mijn man wordt wel weer meer ‘de oude’. Gaat later naar bed, wordt duidelijk minder gebroken wakker en geeuwt overdag niet meer zoveel. De hond! Jaja, die wordt weer ondeugend. Hoe is ‘t mogelijk. Springt iedere keer weer stiekem in de bank etc. Dat is echt eeuwen geleden. Al met al is er dus veel gebeurd sinds jouw komst. Het enige waar ik nu nog een beetje mee zit, is dat ik je toch niks heb laten wegzetten bij Janske. Zij is nu degene die ons veel wakker houdt, mag natuurlijk ook nog met bijna 4 mnd oud, maar toch. Mijn gevoel zegt dat daar iets moet gebeuren. Je voelt ‘m al aankomen hè…maar ik zou je graag willen vragen nog een keertje deze kant op te komen voor janske d’r kamertje. En…Pascal en ik willen graag dat je een meting verricht bij het huis van zijn ouders in Bergen op Zoom. Zij waren erg onder de indruk en ze gaan dit van ons kado krijgen. Erg apart, maar we denken echt dat ze er heel blij mee gaan zijn. Ze gaven zelf aan zoiets ook te willen, maar gaan waarschijnlijk zelf nooit de eerste stap zetten. Zijn moeder is 5 januari jarig en ik zou haar dan graag een datum doorgeven als we dat geregeld kunnen krijgen. Misschien kun je ons dan combineren met dat bezoekje? Ik weet dat het ver rijden is, maar we willen wel jou!Hoop dat je net zo snel reageert als de vorige keer.
 • Goedemorgen Diana, Het is een stuk verbeterd, vooral de kamer van de jongste, dit was de kamer waar net Noorden niet op het noorden lag. Bij de oudste is nog niet veel verbetering, zij wordt nog regelmatig midden in de nacht wakker en moet dan getroost worden, volgens mij droomt ze erg veel. -Advies gegeven om de cleaner te verzetten: antwoord: Hallo Diana, Dat zou wel kunnen maar dan staat hij midden in de kamer, en ben ik bang dat de jonge dame hem elke dag verzet, of erger nog kapot maakt. Voorlopig laten we het even zo, laatste week gaat het beter. Hopen dat we dat zo houden
 • Hoi Diana, Ik kom nog even terug op de cleaners. Die in de slaapkamer bevalt mij heel goed. ik heb wel het idee dat ik beter en dieper slaap. Jij had er boven nog een geadviseerd voor de overloop en onze dochters slaapkamer, gecombineerd. Waar kan ik die dan het beste neerzetten? En beneden had je er 2 geadviseerd.
 • We hadden aan voorkant huis en achterkant huis wateraders. Kun je mij zeggen waar ik ze dan het beste neer kan zetten, ook rekening houdende met de pc en telefoon? Ik zou deze 3 dus nog graag aanschaffen.
 • Goedemorgen mevrouw Kanters, jaren geleden heb ik met mijn zoon uw winkeltje bezocht en een paar prachtige stenen uitgekozen. Mijn zoon had erg veel last van nachtmerries. Nadat hij bij u een tweetal stenen uit had mogen kiezen, verdwenen deze als sneeuw voor de zon. Nu heb ik een vraag over mijn dochter. Zij heeft de laatste tijd veel last van spanningen. Ze gaat overstappen naar een nieuwe school en ik vermoed dat hier vooral een oorzaak ligt. De spanningen uiten zich op verschillende manieren, zowel op school als thuis. Denkt u dat mijn dochter ook gebaad zou zijn bij het uitzoeken van een of meerdere stenen?
 • Hoi Diana (gesprek bij loons lokaal met het uitzoeken van stenen)Nog ontzettend bedankt voor jouw hulp bij het vinden van de passende stenen voor onze dochter. Jouw analyse heeft veel indruk op me gemaakt. Jij benoemde zoveel dingen die wij al dachten, maar wat we niet zeker wisten. Met goede moed en nieuwe energie heeft ze de stenen gebruikt. Helaas is ze een paar dagen later toch weer gaan haren trekken. Ik heb al contact gehad met een psycholoog en die benoemde net als jij ook de term Trichotillomanie. Daarnaast had jij het over een bad nemen met speciaal zout. Was dat Himalaya zout? En welke werking  zou het moeten hebben? Ik hoop dat je me verder kunt helpen.
 • Hoi Diana (aankoop armbandjes met stenen) Heel hartelijk dank ik heb er wel baat bij donderdag en vrijdag overdag geen pijn gehad maar vannacht helaas veel. Nu met de bandjes aan gaat het weer maar ik hou vol dank u wel
 • Hoi Diana, Fijn om net bij je geweest te zijn! Uh kan het zijn dat ik meteen het effect vd stenen voel … fijn om te merken. Afgelopen jaar heb ik een paar mooie mensen ontmoet en wil ze graag bedanken met een mooie steen. Kun je voor mij voelen welke steen bij wie past? Ik ben een foto vergeten toe te voegen. Deze zal ik hierna meteen mailen.
 • hoi Diana, Het is vandaag goed gegaan, ik voelde me echt anders, beter, rustiger en ik heb tijd voor mezelf genomen. Ik denk ook dat de stenen goed hun bijdrage doen, ik ben er blij mee. Groetjes
 • Hoi Diana, (workshop wichelroede lopen/edelstenen aan leidinggevenden van een gemeente) Het was echt een succes en we hebben er vanavond nog best lang over nagepraat. Vooral jouw typeringen van de verschillende personen waren heel raak. Stuur de factuur maar naar de postbus. Nog 2 vraagjes: Wil je de beschrijving van mijn steen nog even mailen, de amestesist. ( of zo iets) En er was nog een vraag uit de groep, waar bewaar je de steen ‘s nachts?
 • Verslagje van een vrijwilliger die op de tandem-fiets met een mevrouw uit het zorgcentrum naar mij was gekomen op donderdagmiddag: Even opladen tijdens ons koffie en thee uurtje bij Diana Kanters van Praktijk Quality Living in Loon op Zand. Diana vertelt ons van alles wat we weten willen. Laat ons voelen , ruiken, beleven , zien en horen. Haar kracht is rust uitstralen. Ze is heel gevoelig voor alles in haar omgeving. Super mooi is dat ze gelijk de gevoelige snaar raakt bij onze mevrouw , die er met een grote lach op reageert. Waar ze anders op de geijkte manier haar antwoord klaar heeft, komt nu een mooi verhaal over haar 3 dochters tevoorschijn. Echt super mooi met heel veel liefde. We gaan voor een uurtje :stenen, kracht, rust, gevoel, wichelroede…
 • Hoi Diana, Bedankt voor je bezoek en jouw fijne en persoonlijke manier van werken en zijn. Mijn man en ik vonden het allebei erg fijn en informatief! We hopen dat het onze dochter ook gaat helpen. Verder zouden we graag, naast de hf piramide twee zwarte toermalijn-stenen willen (een ruwe denk ik), voor bij de pc’s. En kan jij een steen uitmeten voor onze dochter en voor mij? Ik vind qua vorm beetje platte steen die niet zo opvalt in je broekzak het fijnst. Heb je daarvoor nog iets nodig? Kun jij dit aan de bestelling toevoegen? Bedankt vast, Hartelijke groet
 • Hoi Diana, Dank voor de tips, kan ik zeker wat mee. Mijn ervaringen met de stenen zijn nieuw, maar merk met verbazing dat ze veel doen.
 • Hoi Diana, Bedankt voor de briefjes met stenenbeschrijvingen. Ik vermoed dat wij onze zoon al te lange tijd niet goed begrepen hebben. En hierdoor dus ook onredelijk gereageerd hebben op zijn onmacht het te kunnen veranderen. Ik denk dat je analyse juist is dat hij dan blokkeert en we hem dan ook niet meer kunnen bereiken. Hij was de afgelopen dagen ook boos op de steen omdat het hem nog niet altijd lukte om niet extreem boos te worden. Je tip om thuis niet binnen de lijntjes te kleuren vind hij echt geweldig. Hij begon er de volgende ochtend meteen mee. Ik realiseerde me zojuist dat hij toen hij jonger was hij in tekeningen ook vaak zelf lijntjes trok. Bedankt voor je lieve woorden en je hulp met onze zoon.
 • N.a.v. een stenenavondje, Dank voor de leuke avond! Vooral de stenen hebben mij aan het denken gezet en direct zowel rust als energie gegeven.
 • hoi diana, (1x keer geweest in de praktijk – aangemeld omdat hij boos is met slaan, schoppen, wegrennen, niet luisteren en onbereikbaar zijn) de juf van onze zoon verbaast zich erover dat hij het zo goed doet de laatste tijd. hij gedraagt zich prima en heeft ook tegen haar vertelt dat hij echt zijn best gaat doen dit zo vol te houden. Ook de zwemleraar zei vanavond dat hij zich veeeel beter kon concentreren en ook heel goed zijn best doel tijdens de les. (dat was de eerste keren wel anders, toen maakte hij er alleen maar grapjes en zag het zwemmen ook maar als een grote grap) Vanavond zei hij dat hij toch nog een klein beetje boosheid in zich wilde hebben, omdat hij dacht dat hij anders niet meer boos zou kunnen worden. Ook zij mijn zoon vanochtend in de auto dat hij nooit meer stout wilde zijn. kortom, wij zijn er al erg blij mee. Ook vroeg hij wanneer hij weer naar het meisje van de stenen mocht….. (volgende week zien we jou weer) groetjes,
 • Hoi Diana, Dank je wel voor de fijne avond gisteren. Hadden mijn vriendin en ik veel eerder moeten doen! Ik wil nog 1 ding vragen… Nadat we bij jou zijn geweest heb ik vannacht gedroomd dat mijn aura paars was. Ik droom nooit over dit soort dingen eigenlijk, ik houd me ook nooit bezig met mn aura. Dus ik dacht misschien heeft t met mijn bezoek aan jou te maken en heb jij enig idee wat die droom betekent. Gr en oh ja en succes met je examen over de basiskennis.
 • Hoi Diana, (nav fotolezing) Wat kun je dat goed verwoorden! Ik wordt er helemaal stil van….. Voor mij zijn veel dingen die jij schrijft wel heel erg op haar van toepassing! Ik wil in ieder geval de mogelijkheid aangrijpen om voor haar die 2 stenen waar jij het over hebt te kopen en aan haar te geven. Héél hartelijk dank, Diana, voor je beschrijvingen!!Ik ga de stenen bezorgen aan hen die ze willen. De vriend van mijn dochter was zeer blij met de beschrijving en zijn mama ook. Hij vertelt zelfs dat het helemaal klopt. Hij staat ervoor open en dat maakt mij natuurlijk blij.
 • Hai Diana, Altijd leuk om even te horen hoe er over je gedacht wordt haha. Nou goed ik heb wel onrust in mij ja dat klopt, ik heb namelijk veel interesses maar weet niet goed welke interesse goed bij mij past qua werk en daarom ook wellicht dat mij nek vaak vast zit door stress etc. Ben inderdaad wel sportief en ook graag bezig. Ik geloof dat een rozekwarts veel helpt tegen angst aangezien ik nogal angstig ben geworden tijdens mijn puberteit voor veel dingen. Dus ja die stenen lijkt mij leuk om uit te proberen en mocht je nog een rozekwarts hebben dan kun je die erbij doen. 3 stenen met hangertje lijkt mij mooi!
 • Hoi Diana, Afgelopen donderdag zijn we met veel plezier bij jou in je winkel geweest. De werking van de stenen en jouw invoelen heeft ons geraakt. Zelf was ik even flink beroerd toen ik bij je weg ging. Onze dochter werd de volgende ochtend veel vroeger en energieker wakker dan anders. Ze draagt haar ketting iedere dag en ‘s nacht hangt ze ‘m bij haar bed. Ze is ervan overtuigd dat het steentje haar helpt. Helaas is gister het pennetje met ringetje losgekomen uit de steen (de plak heeft losgelaten), waardoor ze het hartje nu niet meer aan haar ketting kan dragen. Kun jij dit nog oplossen voor haar of koop je die hangertjes zo in? Ik ben me er weer bewust van geworden, dat het voor mij echt belangrijk is om me af te sluiten voor te veel invloeden van buitenaf. Ik mediteer daarom weer dagelijks en begin weer wat energie te voelen. Ik had even een aanzetje nodig 😉 Voor ons allemaal was het een warme en zinvolle ervaring. Ik wil je nog bedanken daarvoor. Dank je wel!
 • Hallo Diana, Eind vorig jaar ben ik bij jou geweest en heb ik stenen gekocht tegen migraine. Dit heeft echt super geholpen en 7 maanden lang heb ik geen migraine gehad, tot vorige week…… Toen begon het weer incl. overgeven en de week erop weer. Vervelend dus. Nu vroeg ik me af of de stenen hun werking kunnen verliezen? Ik heb een kleine steen aan mijn armband nu 7 maanden om, dag em nacht. De grote steen heb ik alleen bij hoofdpijn bij me. Ik hoor graag jouw reactie, groetjes
 • Hoi Diana, De stenen die je uitgezocht hebt, hebben inderdaad een uitgebreide beschrijving. Toch snap ik de combinatie wel en kan me in beide stenen wel herkennen. Echter ik ga af op jouw mening. Als jij zegt dat dit de stenen zijn die op dit moment bij me passen dan is het goed zo. Met het stoppen met roken had ik er ook twee. Toen een kleine bergkristal en ik geloof ook een rozekwarts. Echter dat is al zo lang geleden, dat ik het niet meer weet.(was wel een roze steen) Het maakt ook niet uit, ik ben nog steeds rook vrij. Ik heb ook jaren een lapis lazuli om mijn nek gehad. Mijn vader heeft me die kado gedaan vlak voor hij stierf (ik was toen 16). Hij vertelde dat de mensen die vanuit het buitenland hier in Nederland kwamen werken ook altijd een steentje op zak hadden omdat ze zich in de nieuwe wereld (land) onzeker voelden. Mijn vader wist op dat moment niet dat hij snel zou overlijden. Op een gegeven moment (jaren later) is die steen uit het hangertje gevallen. Een oom van me heeft hem er toen weer ingelijmd, want ik was helemaal in paniek. Ik dacht dat ik niet zonder de steen kon. Iemand die meer van stenen wist heeft me toen vertelt dat ik klaar was met de steen (die had zijn werk gedaan) en zelf verder kon zonder. Daarom was de steen uit het hangertje gevallen. Dat heb ik toen ook gedaan. De steem heb ik nog wel, maar ik draag hem nooit meer. Tijdens mijn studenten tijd kreeg ik met grote examens vaak een steen te leen van Liam een Ier, een barkeeper die beneden, waar ik woonde in Amsterdam, in de kroeg werkte. Meestal een bergkristal. Die moest ik in mijn hand houden totdat die zo warm was dat ik het niet meer prettig vond. Meestal was dan ook het tentamen klaar. Het belangrijkste is hoe de steen voelt en in de hand ligt heb ik bij de examens en bij het stoppen met roken gemerkt. Op moeilijke momenten was het dan fijn om de steen (stiekem) in mijn hand te houden en te wachten tot de verleiding weg was of om de spanning af te laten vloeien en me alleen op het examen te concentreren. Hij moet niet te groot zijn, maar zeker niet te klein. Zoals je ziet voor elke periode een andere steen en toch voor dezelfde persoon. En nu dan de Onyx en de roze kwarts prima. Daar moet het mee lukken. Ik weet nu niet wat ik met je afmoet spreken, heb jij een suggestie?
 • Hoi Diana, Dank je wel voor je snelle reactie. De stenen hebben inderdaad goed geholpen, tegen mijn hoofdpijn en om mijn emoties beter onder controle te houden. Ik kom donderdag even langs, dat wordt dan in de avond en dan komt mijn dochtertje ook even mee. Ik zal zorgen dat ze met haar oogjes kijkt.
 • Goedemorgen Diana, Wat zijn we blij met de pyramides ze staan al weer 4 jaar. Onze zoon slaapt nog steeds elke nacht heerlijk.
 • Hallo Diana, Bedankt voor je analyse. Klopt meer dan aardig. Kom volgende week donderdag de stenen wel even ophalen. Nogmaals dank.
 • Hoi Diana, Ik had even een paar vraagjes? Ik heb laatst de stenen gezuiverd dus in water en zout gelegd en toen in de zon laten op laden want dat moest toch zo? Nu heb ik donderdag dat dus ook gedaan en het andere ketting aan gedaan en gisteren had ik dat beklemde gevoel wat ik al die tijd al heb gehad en hoofdpijn en angstig, echt dat had ik al bijna een week niet meer gehad. Hoe kan dat? Ik denk wel dat ik er baat bij heb.
 • Hoi Diana, Dank dat je gisteren naar me hebt geluisterd en stenen bij me hebt uitgemeten. Ik was rustig toen ik van je vandaan kwam maar s avonds had ik het enorm in me nek en een raar gevoel . Ik had zo iets ik doe ze af maar dacht toen ook het zal wel moeten die stenen halen het weg. Ik heb wel rustiger geslapen vannacht nog wel veel wakker geweest maar toch anders. Het zal natuurlijk ook zijn tijd allemaal nodig hebben. Mijn nichtje vond het heel indruk wekkend en je zult ons zeker terug zien. Je gaf me toch rust . Nogmaals bedankt voor wat je al doet voor me en je zult me zeker horen of zien. Heel veel groetjes
 • Hai Diana, Ik vond het erg leuk en leerzaam gister! Heb als kind veel stenen gespaard, dus het intrigeert me enorm! Ik heb zowel de citrien als de malachiet gewassen en vannacht opgeladen en heb ze nu natuurlijk om! Vraagje alleen; moet ik die bakjes met bergkristal en hematiet ook elk wassen/ontladen/opladen? Zo ja, hoe vaak en hoe? Als ik deze heftige fase uit ben, kan het dan kwaad de stenen om te hebben? Ik kan nu namelijk niet zeggen wanneer het ‘klaar’ is…
 • Hoi Diana, Sorry voor de wat late reactie, maar mijn dochter is erg blij met haar stenen, ze begint er zelfs al baat bij te krijgen. En nog bedankt voor de beschrijving van de rookkwarts. Ik heb de zwarte rookkwarts bij de kyaniet gehangen en draag de witte rookkwarts in mijn broekzak.
 • Lieve Diana dank je wel voor de behandeling. Zo fijn weer en wat heb je veel mogelijkheden, geweldig! Zou je me willen appen welke steen je hebt meegegeven? veel liefs en een dikke kus/knuffel
 • Dank je wel Diana (telefonisch consult en ik voelde energie bij haar dat niet van haar was) voor het pakketje. En de hele fijne steen. Heb hem onder mijn kussen gelegd. 
 • Dank je wel Diana (juli 2023 na telefonisch consult) Dank je wel voor de steen, ik vind hem zo speciaal en fijn en…. mooi… gisteren een gesprek gehad met een vrouw waar ik als mens echt helemaal niks mee kon. Maar ik dacht; laat je niet klein maken. Goed he?! Het voelde weer als de oude ik…. die energie die je weg hebt gehaald, zat toch behoorlijk in de weg. Dank je wel!!!!!!!
 • Lieve Diana (juni 2023 na consult mantelzorg man) Dank je wel voor jouw gesprek/behandeling, zo fijn weer en wat heb je toch veel mogelijkheden, geweldig. App je nog welke steen je mij hebt gegeven?
 • Hoi Diana bedankt voor je mail Onze dochter en ik hebben een fijne 1e kennismaking gehad. Het was heel gemoedelijk en rustig. Onze dochter zag er ook ontspannen uit. Ze vertelde me dat ze je heel aardig vond. Toen ik vertelde dat we dit deden om het thuis wat rustiger te krijgen gaf ze aan dat dat beter was. Want dan zou ze ook niet meer zo heel de dag achter de kat aanrennen, want dat vind ie niet leuk. Grappig hoe ze ons gesprek linkt aan situaties thuis. Ze is best slim en dat maakt me ook trots. Thuis kon ze alles ook goed benoemen aan papa en broer wat we hebben gedaan en hoe ze dat vond. Ze pakte heel trots de steentjes om er een uit te zoeken. Bij het naar bed gaan hebben we de oefeningen gedaan die je me gestuurd hebt. Dit deed ze vol overtuiging. Ze was heel de dag ook best ontspannen dus misschien logisch dat ze al ontspannen naar bed ging. Ben benieuwd of ze deze oefeningen ook van me wil aannemen als ze wat gespannen is. We gaan het zien. Ik heb alle data’s uit je mail opgeschreven. Bedankt en tot de volgende keer!
 • Hoi Diana, ze vind het heel erg fijn en de steen is gelijk in haar zorgvriendje mee naar bed gegaan. Ze heeft vooral de oefening an de ballon en de fles onthouden en die hoe ze met de vervelende opmerkingen van vriendinnen om moet gaan. Ze leek wel opgelucht. Dus voor nu al super bedankt, tot in januari!
 • Die steen! Echt niet normaal wat die doet! Geen hoestbuien meer, af en toe een kuch, diep dankbaar voor de natuur! Bedankt voor wat je voor ons betekent, geniet van de komende vrije dagen en tot volgend jaar!
 • Goedemorgen Diana, het is alweer 5 jaar geleden dat je bij ons in Fijnaart bent geweest ivm het slechte slapen van onze zoon. Wat zijn we blij met de pyramides. Hij slaapt nog steeds elke nacht heerlijk. Je hebt in die tijd eens een steen aangemeten, zou je dit nog een keer willen doen voor ons alle drie? 
 • Onze dochter heeft na een steentje en spray bij jou te hebben gekocht al dagen goed geslapen en ook nog op tijd ook. De steen is heilig en de spray staat netjes naast dr bed. Maar grootste compliment is voor jou ….. “ik word altijd zo rustig bij Diana en in haar winkeltje want ze voelt altijd precies wat er is” ….. mooi toch
 • Grote dank Diana! Jouw beeld klopt met mijn/ons gevoel. We gaan ermee aan de slag! Onze zoon is helemaal blij met zijn steentjes 🥰. En onze andere zoon rommelt lekker aan met zijn poppetjes 🤪.
 • Hoi Diana,(meisje 11 jaar) Onze dochter heeft de behandeling als zeer prettig ervaren en ook de steen geeft haar een stuk meer zelfvertrouwen. Ze wil graag nog een keer terugkomen. Ik zal even kijken wat qua data het handigst is, kom ik nog even op terug en als mijn man het formulier ook ondertekend heeft, stuur ik alles naar je terug.
 • Hoi Diana (jongen van 8 jaar is elke dag bang om alleen naar boven te gaan en te gaan slapen – lang wakker) Onze zoon is al 2 dagen goed gaan slapen. We doen dan de oefeningen die jij hebt gegeven en hebben het dan over iets leuks. De steen die je hebt gegeven ligt onder zijn kussen. Ik denk dat de steen hem ook vertrouwen geeft. Wil niet te voorbarig zijn maar so far so good. Ik denk dat hij zich bij jou ook op zijn zijn gemak voelde. Dus alvast bedankt. Mocht het zo zijn dat het over een tijdje weer nodig is, maak ik zeker weer een afspraak. Hoop ook dat de verhuizing niet een te grote impact heeft op de boys.
 • Hoi Diana Was het de bedoeling dat ik de factuur eerst betaal en dan declareer bij het VGZ? Of stuur jij de factuur naar het VGZ en wacht ik af wat ik dan zelf nog moet betalen? Wat was de naam van het steentje dat je me gisteren gegeven hebt? Bedankt voor je oefeningen. Ik voel dat mijn bezoek gisteren iets in gang heeft gezet. hartelijk dank!
 • Hoi Diana, (na 1e consult : steen voor angsten bij het inslapen ; Nog bedankt voor je verslag en de tips. Onze zoon heeft zelf heel veel baat bij de steen, geeft m een gevoel van veiligheid. Dus daar zijn wij (en hij) heel blij mee. Fijn dat hij bij jou terecht kon. Mocht het nog een keer nodig zijn, dan laten we het weten.
 • Goedemiddag Diana, ( na consult met energetische behandeling) Het consult heeft mij weer inzichten gegeven ik ga er zeker mee aan de slag. Die zelfde avond heb ik als een baksteen geslapen dus dat voelde heel goed. Nog een vraag over de faktuur…
 • Hoi Diana Jeetje wat een mooie eigenschappen heeft deze steen Diana! En idd prachtig om te zien hoe hij die koos… Hij draagt m trouw bij zich en s nachts
 • Hallo Diana Bedankt voor de rozekwarts steen, ik heb deze meteen ingezet! En ook bedankt voor de goede en snelle service, ik maak het bedrag zsm over.
 • Hoi Diana, Reactie na de workshop voor hooggevoelige kinderen : Onze dochter is erg te spreken over gisteren. Ze heeft haar oefeningen voor het slapen gaan gedaan. Ze zei vanmorgen dat ze lekker heeft geslapen. Haar steen heeft ze mee naar school genomen en ook het schrift om aan de juf te laten zien.Ze kijkt uit naar volgende week woensdag. Ik merk dat er een klik is tussen haar en jou.
 • Hoi Diana (reactie na een foto-lezing voor een passende steen) Wat een treffende omschrijvingen, heel mooi en waardevol. Dankjewel daarvoor. Onze dochter wil graag een steen om aan een hangertje te doen en ik voor in mijn broekzak. Bedankt en fijne week,
 • Hoi Diana, Bedankt voor je bezoek en jouw fijne en persoonlijke manier van werken en zijn. Mijn man en ik vonden het allebei erg fijn en informatief! We hopen dat het onze dochter ook gaat helpen. Verder zouden we graag, naast de hf piramide twee zwarte toermalijn-stenen willen (een ruwe denk ik), voor bij de pc’s. En kan jij een steen uitmeten voor onze dochter en voor mij? Ik vind qua vorm beetje platte steen die niet zo opvalt in je broekzak het fijnst. Heb je daarvoor nog iets nodig? Kun jij dit aan de bestelling toevoegen? Bedankt vast, Hartelijke groet
 • Hoi Diana, Bedankt voor je mailtje. Ik draag de armbandjes continue. En heb de kristallen bij mijn hoofdkussen liggen. Sindsdien slaap ik als een blok. Dit is voor mij uitzonderlijk, ik slaag namelijk al sinds mijn jeugd maar 4 a 5 uur per nacht. Bedankt voor dit advies. Wel heb ik nog een vraag over het reinigen van de kristallen. Hoe vaak moet je dit doen? Ik heb nu namelijk geen hematietsteentjes voor de bergkristal. Greets
 • Hallo Diana, Je advies om de Larimar steen te gaan dragen was perfect. Al snel voelde ik een verandering. Ik werd vrolijker en hoorde mijzelf vaker lachen en genieten. Daardoor ontstond er rust en vanuit die rust kracht en ruimte voor inzichten. Mijn zelfvertrouwen voelde ik toenemen. Ik heb ooit gelezen spreek vanuit je hart en je stem zal het dragen. Dat is wat jij doet en maakt je mooi. Dank je wel en tot gauw. Lieve groetjes,
 • Hoi Diana, Bedankt voor de briefjes met stenenbeschrijvingen. Ik vermoed dat wij onze zoon al te lange tijd niet goed begrepen hebben. En hierdoor dus ook onredelijk gereageerd hebben op zijn onmacht het te kunnen veranderen. Ik denk dat je analyse juist is dat hij dan blokkeert en we hem dan ook niet meer kunnen bereiken. Hij was de afgelopen dagen ook boos op de steen omdat het hem nog niet altijd lukte om niet extreem boos te worden. Je tip om thuis niet binnen de lijntjes te kleuren vind hij echt geweldig. Hij begon er de volgende ochtend meteen mee. Ik realiseerde me zojuist dat hij toen hij jonger was hij in tekeningen ook vaak zelf lijntjes trok. Bedankt voor je lieve woorden en je hulp met onze zoon.
 • Hoi Diana Ik wil je even op de hoogte brengen van onze dochter na een consult van jou. Ze is het hele weekend heel relaxte en vrolijk geweest. Het woord ijsje (ipv het scheldwoord) vond ze wel een oplossing! De steen is vandaag mee naar school. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Ik hou je op de hoogte!
 • Hoi Diana Onze zoon heeft genoten van het consult, hij vond het heel erg fijn!! De oefening van de boom, stevig staan doet hij met regelmaat. Op school heeft hij uitgebreid verteld over de avond bij jou en op woensdag “vergat” hij de oefening voor de pauze. op donderdag spraken we daar even over met de juf. Zij heeft toe zelfs de oefening voor de pauze en na de pauze klassikaal gedaan. De hele klas werd rustig, gaf ze aan. Maar het feit dat hij zo serieus genomen werd deed hem heel goed!! De nachten zijn wat rustiger, maar we zijn er nog niet. Hij gebruikt het schriftje, maar meestal samen met ons, uit zichzelf denkt hij daar nog niet aan. maar dat is ook niet erg! De steen draagt hij trouw, hij houdt hem ook vaak vast! dat verbaast ons! We willen dus graag een vervolgafspraak maken. Is een dinsdag of woensdagavond kunnen? (wel graag om half 7)
 • Hoi Diana, Het kwam er even niet van om je meteen terug te mailen. Sorry hiervoor. Prima die steen voor mijn vader. Hij is met die andere steen nogal in de weer hoorde ik van mijn moeder. Hij legt hem ‘s nachts blijkbaar in bed en slaapt er heerlijk door zonder er uit te hoeven om naar het toilet te moeten. En is hierdoor veel beter uitgerust. Ik ben benieuwd wat het hem nog meer gaat brengen. Hierbij nog een foto van mijn zoon.
 • Hoi Diana, Ons huis is definitief verkocht. Ik moet zeggen een heerlijk gevoel na 5 jaar. Dank dat we de piramide hebben mogen gebruiken, dit zal er zeker aan mee gewerkt hebben. Ik denk dat ik donderdag even langskom voor een hooikoorts steentje, sinds zaterdag begint het weer.
 • Diana, bedankt meid, ik heb een “nieuwe” zoon. Hij liep buiten in het donker huppelend rond…hij heeft nog wel een half uur aan één stuk door gekletst….hij heeft zijn tekening een speciaal plekje boven zijn bed gegeven. Zijn steen in een zakje gedaan en aan zijn nek gehangen…zelfs gaan slapen zonder pilletje en een smile op zijn gezichtje van oor tot oor….en nog het meest belangrijke…hij heeft niet meer over het andere gepraat, dat heeft ie echt bij jou in de prullenbak achter gelaten…Enorm bedankt voor je tijd en je geduld, JE BENT EEN KANJER DIANA… ik heb een nieuw blij en gelukkig kind gekregen, ongelooflijk wat deze avond met hem gedaan heeft. Jammer dat je geen gastenboek hebt, want ik had het vol geschreven met alleen maar lof over je. Bedankt,
 • hoi diana, dank voor je berichtje, wat je schrijft klopt helemaal en zo ervaar ik het ook. het voelt al een heel stuk beter. graag zou ik wat steentjes bij je willen bestellen om in het water te doen, dat is een combinatie van magnesiet, bergkristal en witte kwarts. hoeveel heb ik nodig voor een liter kan? zou je me dat kunnen toesturen?
 • Hoi Diana, Het slapen gaat iig een stuk beter. Ik ben ook bij de osteopaat daarvoor behandeld met drukpunten en ik heb het apparaat nog altijd braaf op zijn plek staan. Ik heb geen telefoon meer langs mijn bed en de o zo rustgevende experiabox is verhuisd met een vaste aansluiting naar de meterkast in de hal beneden. In mijn rijkere jaren wil ik nog wel een extra apparaatje aanschaffen want het verplaatsen is er nu al bij ingeschoten. Mijn kado’s waren trouwens geslaagd die ik bij je had gehaald. De engelensteen heb ik bij de muzzo gedecoreerd op een glazen plateau met nepmos erop gelijmd en daar de steen op. Ze moest een traantje pinken!! Bedankt.
 • Hoi Diana, Ik wil je nog bedanken voor het uitmeten voor een steen voor mij. (ik was donderdag bij je, met die foto van een vriendin). Ik wilde je nog even mailen, omdat ik me afvroeg of zoiets ook meteen/vrij snel werkt? Heb namelijk iets bizars meegemaakt. Ik las op het briefje van mijn steen (labradoriet) dat het ook angsten verbant. Nou ben ik meestal nogal gauw bang, in donker en niet graag alleen thuis, bang voor inbrekers e.d. Nou is er de avond nadat ik bij jou ben geweest, vrijdagavond, bij ons in de kapsalon een overval geweest. Man met bivakmuts en vuurwapen kwam op ons af,heel angstig natuurlijk.Ik was natuurlijk bang, maar ook ontzettend rustig en heb heel bekwaam gehandeld en met hem meegelopen om geld te geven.Iets wat ik totaal niet van mezelf had verwacht. Misschien is het gewoon toeval maar ik moest er toch aan denken toen ik het briefje las. Weet ook niet waarom ik je dit nog mail, maar wilde het gewoon even laten weten.
 • Hoi Diana, Heerlijk gister om bij je in jouw winkeltje te zijn. Mijn buur(t)vrouw heeft het ook heel positief ervaren. De kids zijn helemaal blij met hun steen. Doebi (hond) heeft de steen ook om, heel raar maar ze rekt zich de hele dag uit. Alsof ze zo de spanning eruit laat gaan, zou dat kunnen? Ga ik even goed in de gaten houden, hoe ze verder reageert, dan laat ik t je weten.
 • Hallo Diana, (30-5 nav een foto) Bedankt voor je mail. Dit sluit wel heel erg aan op mijn gevoel dat ik over hem heb. Hij is heel moeilijk te pijlen en uit zich maar zelden. We komen er nooit precies achter wat zijn gevoelens precies zijn als hij zich niet goed voelt. Hij laat nooit het achterste van zijn tong zien.Ik zal met hem overleggen wat hij het liefste wil een ketting of steentjes.
 • Nou Diana, Je bent helemaal geweldig.. vind dat zo lief van je.. en ik heb de steen meteen opgezocht.. wat een interressante zeg.. Monique zal het echt helemaal waarderen.. want haar oogjes lichtten op toen ik zei dat ik bij jou een steen ging laten uitmeten
 • Hoi Diana, Ik vind het echt ongelofelijk dat je de spijker zo op z’n kop slaat mbt de omschrijving van mezelf! Ik herken mezelf zo enorm in je beschrijving en in de beschrijving van het tijgeroog. Stuur je aub deze speciale steen naar me op? Ik ben zo ontzettend toe aan “de nieuwe” , en de volgende fase! Groetjes en bedankt
 • Beste Diana, Nogmaals wil ik je bedanken voor de leuke workshop die je aan ons gegeven hebt. Ik heb de afgelopen week louter positieve reacties terug gehad van mijn vriendinnen. Het was een gezellige avond en heel toegankelijk. Mijn zus uit Sydney die nogal sceptisch is zag ik vandaag en ze had haar steentje om. Ik maakte een geintje van dat ze zich nu wel helemaal okay zou voelen met zo’n steen om haar nek. Ach, zegt ze, baat het niet dan schaadt het ook niet. Ze laat het nu in het midden terwijl ze eerst zou zeggen dat het grote onzin zou zijn dat een steentje iets zou kunnen bewerkstelligen. Mijn buurvrouw had nog wel een merkwaardig verhaal over maagpijn en haar steentje is spontaan gebarsten. Maar dat zal ze je zelf wel vertellen als ze contact met je opneemt. Erg leuk en als de kinderen groter zijn kom ik misschien wel eens wat meer leren over de wichelroede.
 • Hoi Diana, 2 december ben ik in jouw winkel geweest om 2 ontstoorders op te halen. Deze staan nu in huis. tevens hebben we even gesproken over hoog sensitiviteit, ik zat te worstelen met me emoties die dag. (Eigenlijk doe ik dat al heel mijn leven) Ik heb toen ook een kyaniet steen bij je gekocht en sinds het moment dat ik meer gelezen heb over hoog sensitiviteit, het steentje bij me draag en de ontstoorders in huis heb, ben ik veel rustiger en voel me krachtiger. Ik wil vragen of je nog meer tips hebt om om te gaan met hoog sensitiviteit op het gebied van voeding. Ik heb al gelezen dat magnesium een gunstig effect kan hebben. Heb jij nog meer tips?
 • Hoi Diana, Mijn vriendin heeft vanavond alles al afgegeven. De ketting van Teun ziet er echt tof uit. Ik ben benieuwd wat hij er van vindt morgen…… Ook mijn steen voelt goed. Zal ik vast morgen die ander vinden. Het engeltje heb ik aan Anita gegeven. Ook helemaal goed, ze kwam heel gerust van je terug. Het bezoekje aan jou was voor haar een zicht op de toekomst. Ze heeft er een goed gevoel aan overgehouden. Je hebt weer punten gescoord……………( heel veel) En weer mooi ingepakt. Bedankt voor alles en je bent vast nog niet van ons af.
 • Hallo Diana, PS Onze zoon is niet meer gillend wakker geworden, wij zijn dus enthousiast over de steen!
 • Hoi Diana, wat een supernachten hebben wij met onze zoon. Het werkt enorm goed. We zijn er erg blij mee! Nu zou ik graag naar je toekomen met onze dochter voor een eventuele steen en misschien voor mezelf ook. Kun je me vertellen wat voor kosten daaraan zitten en of ik dan een afspraak met je moet maken. Ik hoor het wel. In ieder geval hardstikke bedankt voor de nachtrust die je ons gegeven hebt!