Workshop stenen & wichelroede

Ik vind het erg leuk om meer over mijn 2 passies te vertellen. Wil je meer weten wat stenen voor jou kunnen betekenen of zoek je een aanvulling in je praktijk zodat je mensen nog meer kunt ondersteunen? Vanaf 01 december geef ik elke 1e donderdagmiddag van de maand de ene maand een workshop edelstenen en de andere maand een workshop wichelroede lopen.

Edelstenen : In deze middag wil ik je graag meer vertellen over de oerkracht van stenen.  De werking is enorm en ik heb in de afgelopen 20 jaar dat ik met stenen werk allerlei klachten, lichamelijk maar ook psychisch zien verbeteren of zelfs verdwijnen. Mijn hele leven ben ik al geboeid door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan “groeien” en ontstaan in de natuur. De kracht wil ik je graag laten ervaren deze middag.

Edelstenen/mineralen worden al sinds het begin van de mens gebruikt voor genezing. Tijdens deze middag ontvang je informatie over het ontstaan van de stenen, hoe gebruik je stenen en waarvoor, hoe houd je je stenen krachtig, welke stenen voor chakra’s en aura, hoe reinig je stenen en welke steen past op dit moment bij jou en/of je kinderen. Ook laat ik je zien hoe je voor jezelf en de ander een passende steen kunt kiezen.

Donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 in mijn praktijk/winkeltje

Prijs : 35,- inclusief informatie en een zakje oplaadsteentjes bergkristal of hematiet

Aantal : 4 – 6 personen

Wichelroede lopen : In deze middag wil ik je graag bewuster maken van straling en de beginselen leren van het wichelroede lopen. We gaan oefenen in mijn praktijk.

Wichelroede lopen is enorm oud en wordt al gebruikt om gezondere leef- en slaapplekken te vinden. Voor 1300 werden alle kerken b.v. op een leilijn gebouwd. Ook dieren zijn enorm gevoelig voor straling en als je goed naar de natuur kijkt zie je waar goede en minder goede plekken zijn. Deze middag zal ik je alles vertellen over natuurlijke – en onnatuurlijke straling en wat jij thuis kunt doen om jouw huis en vooral je slaapkamer gezonder en meer prikkelarm kunt maken waardoor je een betere slaap kunt krijgen.

Donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur in mijn praktijk/winkeltje

Prijs : 35,- inclusief informatie (10 euro korting op aanschaf van wichelroedes)

Aantal : 4 – 5 personen