Info Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak maken: mail me op QualityLiving@home.nl       of bel 06-43163774

Openingstijden :

Praktijk : Elke maandag, dinsdag en woensdag de hele dag, donderdagochtend en op donderdagmiddag nog 1 afspraak om 13.00 of 13.30.           

U kunt deze dagen terecht voor een behandeling of consult.

Gelukswinkeltje : Elke donderdagmiddag van 15.00 – 17.00.

Op donderdagmiddag kunt u ook terecht voor een mini-consult in mijn winkeltje (welke steen past bij mij). Ook bent u vrij om binnen te lopen tussen 15.00 – 17.00 uur voor een vraag of advies. Ik verkoop ondersteunende betaalbare producten die u net dat nodige steuntje in de rug kunnen geven.

Loop gerust de donderdagmiddag tussen 15.00-17.00 binnen voor een kennismaking!

Diana Kanters

Van Immerseelstraat 25
loon op zand
06-43163774

Hoe kom je bij mij :

Ga de snelweg bij de afslag Loon op zand. Vanuit Tilburg ga je op de 1e rotonde links (3/4 rond) dan ga je rechts richting de Moer. Ga naar rechts onder het tunneltje door en volg de weg naar het industrieterrein De Hoogt. Steek de straat de Hogesteenweg over. Volg de weg tot je rechts een school ziet, hier ga je links mijn straat de Van Immerseelstraat in. Laatste huis aan de linkerkant.

Vanuit Waalwijk neem je rechts de afslag Loon op zand op de snelweg. Hier ga je 1e weg naar rechts richting de Moer. Ga rechts onder het tunneltje door en volg de weg richting industrieterrein De Hoogt. Steek de straat de Hogesteenweg over. Volg de weg tot je rechts een school ziet, hier ga je links mijn straat de Van Immerseelstraat in. Laatste huis aan de linkerkant.

Ik heb geen wachtkamer, wilt u hier als ouders rekening mee houden.

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Ben je onverhoopt onjuiste informatie of een niet werkende link tegenkomen? Wil je me dan een e-mail sturen? Ik ben niet aansprakelijk voor gevolgen van door jou ondernomen activiteiten op basis van deze website en kun je er geen rechten aan ontlenen. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website zijn van Quality Living. Wil informatie en/of foto’s gebruiken? Neem dan contact op en vraag me om toestemming.

Loon op Zand | oktober 2020