Eerdere berichten

Na de behandeling voelde ik me lichter en meer opgewekt”

`Ontzettend bedankt voor wat je allemaal voor me hebt betekent. Ben heel dankbaar voor de vele inzichten die je mij al hebt gegeven en de verminderde last die ik meedraag`

“Diana je hebt weer een wonder verricht bij onze dochter!! Ze voelt zich helemaal goed!! Heel erg bedankt”

“Ik wil je hartelijk danken voor de gesprekken en behandelingen. Na de laatste behandeling voelde me 20 kg lichter. De inzichten en handvatten voor mijn gevoeligheid doen me zo goed. Elk jaar heb ik last van winterdepressie en nu voor het eerst na zeker 20 jaar geen last van gehad. Daar ben ik ontzettend blij mee, hartelijk dank Diana”

“Diana, je hebt echt een gave! Zo snel to the point, nog sneller dan ik dingen voel. Ik heb aan jou ook dingen verteld die ik nog nooit tegen iemand vertelt heb. Dank je wel, dit was zo bijzonder”.

“Het is zo bijzonder wat er deze week allemaal is gebeurd! Er is inderdaad allereerst een last van me afgevallen en nu voel ik ruimte komen én energie. Het voelt nu zo ontzettend anders en beter. Dankjewel daarvoor!”

“Ik denk veel terug aan mijn laatste afspraak met jou. Heeft toch erg veel gedaan! En mijn man heeft de weg echt ingeslagen! Ik zou zo graag iets voor je terug willen doen…dankbaar voor alles!”

“Toch bijzonder, ik heb sinds onze afspraak geen last meer van mijn buik (al jaren last)”

“Allereerst wil ik je bedanken voor het bijzondere en fijne gesprek van afgelopen dinsdag. Op weg naar huis voelde het alsof er een last van me afgevallen was. Ik heb ‘s nachts voor het eerst in lange tijd enorm goed geslapen. En op het moment dat ik even wakker werd, bleef het stil in mijn hoofd. Bedankt daarvoor”

“ik vond het heel bijzonder de afgelopen keer en voel me er heel goed onder, het lijkt wel of ik wat sterker ben!”

“Ik wil je echt even melden dat ik superblij ben met het consult en dat ik sinds je geweest bent, totaal geen last van mijn rug heb”

“onze dochter gaat zo goed door de consulten, veel positieve veranderingen”

“Dank voor alles, ik voel me beter, sterker en positiever en dus blij dat ik geweest ben. Niet meer zo benauwd en weer in de juiste richting opgezet”

“Dank je wel, heel fijn. Ik voel me heel anders, heel fijn, echt meer in verbinding met mezelf. Ben zo blij met onze sessie”

“ik ben je erg dankbaar, het lijkt alsof ik in de juiste (snel)trein zit en op het juiste spoor, ik wil en kan nu vooruit”

“Ik vertel aan ieder die het horen wil hoe goed ik door jou geholpen ben”

“Dank je wel. Dat zal ik eens meer gaan proberen :-). In ieder geval heb ik heerlijk op geslapen de avond na het consult en dat was ook al lang geleden”

“Het is echt heel bijzonder wat je kunt”

“Ik vond het erg prettig gisteren. Ik leer veel van je. Super. Ik vind het jammer dat er in het verleden niemand geweest is die doet met me wat jij doet. Ik krijg een heel ander inzicht in mijn leven”

“Ik heb een nieuwe zoon! Enorm bedankt voor je tijd en je geduld, JE BENT EEN KANJER DIANA… ik heb een nieuw blij en gelukkig kind gekregen, ongelooflijk wat deze avond met hem gedaan heeft… alle lof”

“Ik heb eigenlijk nauwelijks meer rug pijn en het lijkt of de rust ook weer een beetje terug heb gelukkig. In iedere geval bedankt voor je hulp”

“ik weet niet hoe, maar het consult heeft mij goed gedaan”

“onze dochter kwam zo ontspannen terug van het consult, super bedankt”

“we kennen onze zoon niet terug, dank je wel voor de adviezen”

“dank je wel, ik vond het een prettig gesprek, en heb meer lucht gelukkig”

“het is vandaag echt goed gegaan, ik voel me echt anders, beter, rustiger”

“dank je wel, voel me echt een stuk lichter”

“elke keer als ik naar je toe kom, voel ik me blij”

“super bedankt voor alles, hij heeft het weer erg goed naar zijn zin op school”

“het gaat goed en ik voel me heel sterk en erg veel baat bij jouw sessie”

“dank je wel voor dit gesprek, mijn rugpijn is een stuk minder”

“ik merk dat onze dochter beter in haar vel komt te zitten, jullie sessies hebben daar zeker invloed op”

“Hartelijk bedankt voor de behandeling. Het heeft me zeker een stuk rust gebracht”

“Dank je wel, mijn zelfvertrouwen voelde ik toenemen. Ik heb ooit gelezen spreek vanuit je hart en je stem zal het dragen. Dat is wat jij doet en maakt je mooi”

“Het consult heeft me veel gebracht. Er draait van alles door mijn hoofd. Voor mijn gevoel ben ik een weg ingeslagen… nu kijken waar het pad heen gaat… ik vind het spannend”

“Het is alweer enkele maanden geleden dat ik bij je ben geweest maar ik wil je even laten weten dat ik gestopt ben met werken. Na het gesprek bij jou was het eigenlijk niet moeilijk meer om een besluit te nemen”

“Bedankt voor het luisteren en je goede adviezen! Ik ga daar zeker mee aan de slag. Lekker minder denken en meer doen”

“Het consult was heel erg confronterend….maar ik zie het als iets wat ik “nodig” had om zo in te zien en dat het me uiteindelijk toch iets positiefs zal brengen….”

“Bedankt nogmaals voor je fijne, lieve hulp”

“onze zoon kwam blij thuis is goed gaan slapen en vanmorgen voor het eerst zonder tranen naar school. Hopelijk is dit het keerpunt. Bedankt voor de goede zorgen”

“Onze dochter vindt het heel fijn, het helpt haar zegt ze en daar ben ik natuurlijk ook heel erg blij mee”

“Ik ben zo blij, dat jij in mijn leven bent gekomen. Ik heb meer houvast”

“Ik wilde nog even laten weten, dat onze zoon vandaag weer lachend naar school is vertrokken. Het gaat echt ineens heel goed”

“heel erg bedankt voor vanochtend. Ik voel me een stuk helderder en lichter”

“Ik ben blij dat ik gisteren de stap heb genomen om naar jou te gaan. Het voelde supergoed en fijn”

“Bedankt voor je bezoek en jouw fijne en persoonlijke manier van werken en zijn. Mijn man en ik vonden het allebei erg fijn en informatief”

Lees alle reacties onder de kop : ervaringsverhalen